Kjendisene strålte for Mia

- Vi gleder oss veldig til å se showet... Se video og bilder!

PREMIEREKLARE: "Skal vi danse"-stjernene Lene Alexandra Øien og Gyda Block Thorsen kom med eventarrangør Ronnie Ottem på "All of Mia". Foto: SCANPIX
PREMIEREKLARE: "Skal vi danse"-stjernene Lene Alexandra Øien og Gyda Block Thorsen kom med eventarrangør Ronnie Ottem på "All of Mia". Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Torsdag var det duket for storstilt showfest på Chat Noir i Oslo, da sangdiva Mia Gundersen (46) hadde premiere på sitt nye show "All of Mia".

Artisten har fått mye oppmerksomhet i pressen de siste ukene grunnet sin selvbiografi "Jeg er Mia", som ble lansert i september. 

Men ifølge kjendisene som skred ned den røde løperen torsdag kveld, var det ikke "skandalene" rundt artisten som trakk dem til showpremieren. Det var det nemlig Mia selv som gjorde.

Se videointervju, samt bilder av kjendisene på den røde løper lenger ned!

Beundrer Mia
Flere av premieregjestene innrømmet at de er veldig imponert over måten Mia tør "åpne seg", og få lot til å ha latt seg sjokkere av artistens mye omtalte betroelser og uttalelser.

- Det jeg beundrer med Mia er at hun tør by på seg selv, med alt det innebærer. Jeg har jo en ganske fargerik bakgrunn selv, så jeg lar meg ikke vippe av pinnen så lett. Jeg sier bare "stå på Mia", jeg synes hun er kjempebra, sier skjønnhetsgründer Linda Johansen til Seher.no.

Heller ikke "Skal vi danse"-stjerne Lene Alexandra Øien, eventarrangør Ronnie Ottem eller danser Gyda Block Thorsen, som kom sammen på premiere, har blitt spesielt sjokkert over Mia opp gjennom årene.

- Nei, vi har vært ute en vinterdag før vi, så vi blir ikke så lett sjokkert, sier Ronnie til Seher.no, mens Lene Alexandra legger til:

- hun er veldig ekte og sier det hun mener. Hun er en tøff dame.

Spent på sexy samba
Dansestjernen innrømmet også at hun gleder seg veldig til å danse samba under fredagens "Skal vi danse"-sending.

- Jeg har forberedt meg så mye jeg kan, men det har vært en utfordring. Så vi får se hvordan det går imorgen, sier hun lurt.

Men Lene Alexandra var ikke den eneste "Skal vi danse"-deltageren som hadde tatt turen på Mia-premiere torsdag.

Også Hanne Krogh og Mikkel Gaup kom arm i arm til showet. Og selv om de begge innrømmet å være veldig spente foran fredagens samba-dans, gledet de seg mest til å se Mia på scenen.

- Vi forventer oss det Mia står for - profesjonalitet og en enorm generøsitet. Jeg gleder meg veldig, hun er en av de mer fullblodse artistene vi har her i landet, sier en entusiastisk Hanne til Seher.

Mikkel har tidligere jobbet med Mia på film, og var hundre prosent sikker på at torsdagens show ville bli en stor suksess.

- Jeg jobbet med henne for mange år siden, og det her blir garantert kjempeartig. Det vet jeg, sier han.

Andre celebriteter som hadde tatt turen på premiere torsdag var: NRK-kommentator Arne Scheie, TV 2-profil Stål Talsnes, komiker Sturla Berg Johansen, "Grease"-programleder Henriette Lien, "Grease"-dommere Tom Sterri og Geir Bie, artist Elisabeth Andreassen, skuespillervenninnene Pia Tjelta og Janne Formoe, blomster-Finn Schjøll, moteguru Kiki Sørum, samt Mias ektemann - fotograf Marcel Lelienhof.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: - Mias magnetiske kraft!

Se videointervju, samt bilder av kjendisene på den røde løper nedenfor:[obj:media:6926]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer