POPULÆR DAME: Mange kjendiser la ut Instagram-bilde av seg selv med Helena Christensen da hun besøkte Oslo tirsdag. Øverst (fra venstre): «Homsepatruljen»-medlemmene Per Sundnes og  John André Hanøy og landslagsjentene Linn-Kristin Riegelhuth Koren Foto: NTBScanpix, Faksimile Instagram
POPULÆR DAME: Mange kjendiser la ut Instagram-bilde av seg selv med Helena Christensen da hun besøkte Oslo tirsdag. Øverst (fra venstre): «Homsepatruljen»-medlemmene Per Sundnes og John André Hanøy og landslagsjentene Linn-Kristin Riegelhuth Koren Foto: NTBScanpix, Faksimile InstagramVis mer

Kjendisene sto i kø for Helena Christensen

Per Sundnes, håndball-jentene og Ingeborg Heldal ville alle ta bilde med supermodellen.

SEOGHØR.NO: Den danske supermodellen Helena Christensen (44) er blitt en skikkelig Norges-venn. Bare noen måneder etter hun at gjestet Oslo sist var hun på plass igjen, under lanseringen av det danske hudpleiemerket Beauté Pacifique på Grand Hotel tirsdag.

De norske kjendisene møtte mannsterke opp for å treffe supermodellen, som dominerte catwalken på 90-tallet. Faktisk dannet det seg kø da stjernene ville posere på bilde med Helena.

– Akkurat nå står folk i kø for å bli tatt bilde av sammen med danske Helena Christensen som er ambassadør. Veldig god lunsj, skrev trimdronning Kari Jaquesson på Instagram. Hun la i stedet ut bilde av seg selv med mat og drikke.

Men det var mange andre som benyttet sjansen til å forevige seg selv med supermodellen. TV-profilen Per Sundnes (47) smilte til kamera med Helenas arm rundt skulderen. På den andre siden hadde hun «Homsepatruljen»-medlemmet John André Hanøy.

Trioen kjenner hverandre fra før. Hanøy satt sammen en garderobe til 150 000 kroner som Christensen fikk med seg som gratis sist hun besøkte Norge. Også da var Sundnes på plass.


Tre av jentene fra det norske håndballandslaget var også tilstede: Karoline Dyhre Breivang (33), Linn Jørum Sulland (29) og Linn-Kristin Riegelhuth Koren (29).

TV-profilen og filmeksperten Ingeborg Heldal (40) la også ut et bilde av seg selv med den danske brunetten på Instagram. Men i motsetning til de andre bildene smilte de ikke til kamera.

– Jeg har også møtt Helena C i dag, men glemte å posere og fortalte en vits i stedet, skriver Heldal under bildet som viser at hun skravlet i vei.

Flere andre kjente mennesker har også lagt ut et bildeminne fra møtet med Helena på Instagram, blant annet øyebrynsdesigner Fred Hamelten, smykkedesigner Børre Olsen og partyfikser Ronnie Ottem, som arrangerte lanseringen.

LES OGSÅ: Helena setter ungjentene i skyggen