Arnold Schwarzenegger, Jude Law og Stephen Belafonte:

Kjendisene som var utro med barnepikene sine

Mer enn ett Hollywood-ekteskap har gått dukken etter sidesprang i hjemmet.

UTROSKAP: Flere Hollywood-par er blitt ødelagt som følge av utroskap med deres egen barnevakt og hushjelp. Foto: NTB Scanpix
UTROSKAP: Flere Hollywood-par er blitt ødelagt som følge av utroskap med deres egen barnevakt og hushjelp. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): De store stjernene i Hollywood har gjerne mange baller i lufta samtidig, og det er ikke uvanlig at de sjonglerer travle karrierer med familie- og småbarnsliv.

Imidlertid er det helt gjengs at kjendisene får avlastning fra blant annet hushjelper og barnepiker.

Mens en barnepike eller hushjelp kanskje kan sørge for at stjernene takler den berømte tidsklemma bedre enn de fleste, finnes det også eksempler på at de har forpurret familieidyllen.

Tidenes utroskapsskandale

Dramaet rundt bruddet mellom skuespilleren Jude Law (44) og Sienna Miller (35) vekket stor oppsikt, da det ble kjent at Jude hadde hatt en affære med barnepiken Daisy Wright.

Det var høsten 2005 det kom frem at Jude hadde vært utro, og kort tid etter brøt Sienna forlovelsen.

Saken fortsetter under bildet.

ANGRER: Jude Law var utro mot sin tidligere kone, Sienna Miller, med deres egen barnevakt. I etterkant angret han bittert. Her sammen under Wimbledon turneringen i 2004. Foto: NTB Scanpix.
ANGRER: Jude Law var utro mot sin tidligere kone, Sienna Miller, med deres egen barnevakt. I etterkant angret han bittert. Her sammen under Wimbledon turneringen i 2004. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Jude angret tilsynelatende bittert, og unnskyldte seg i et åpent brev publisert av British Press Association.

– Etter oppslagene i dagens aviser vil jeg bare si at jeg er veldig skamfull og opprørt over at jeg har såret Sienna og menneskene rundt oss, skrev han og la til:

– Jeg ønsker offentlig å be om unnskyldning til Sienna og våre respektive familier for den smerten jeg har forårsaket. Det er ingen unnskyldning for det jeg har gjort og jeg angrer virkelig. Jeg håper dere vil respektere privatlivet vårt i denne vanskelige tiden.

Jude og Sienna ble i ettertid et mye omtalt par, og spekulasjonene svirret om hvorvidt de to hadde funnet tilbake til hverandre. Men ett år senere ble det slutt for godt etter at Sienna ikke klarte å tilgi ham.

Skandalen ble senere sett på som tidenes utroskapsskandale, hvor blant annet Jude fikk tittelen som «Hollywoods verste utro snik».

Fant avslørende tekstmeldinger

Sommeren 2015 kom sjokkbeskjeden om at Gwen Stefani (47) og Gavin Rossdale (51) gikk fra hverandre etter 20 år sammen.

Kort tid etter fant Gwen lykken med countrystjernen og «The Voice»-kollegaen Blake Shelton (41).

Saken fortsetter under bildet.

SAMMEN I 20 ÅR: Gwen Stefani og Gavin Rossdal var sammen i 20 år og gift i 16 år før Gavin angivelig var utro med deres tidligere barnevakt. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN I 20 ÅR: Gwen Stefani og Gavin Rossdal var sammen i 20 år og gift i 16 år før Gavin angivelig var utro med deres tidligere barnevakt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det likte imidlertid Gavin svært dårlig, og han anklaget sin tidligere kone for å ha vært utro mens de to fortsatt var sammen.

Lite visste han da om at han kort tid etter ville få smake sin egen medisin.

Ingen visste egentlig årsaken bak det plutselige bruddet mellom Gwen og Gavin. Så publiserte UsWeekly en artikkel hvor et angivelig familiemedlem snakket ut om det sjokkerende bruddet – og Gavin ble «avslørt».

Allerede i februar 2015, måneder før duoen gjorde det slutt, skal Stefani ha funnet ut at ektemannen hadde et seksuelt forhold til barnepiken, Mindy Mann, som tok seg av parets tre barn, Kingston (11), Zuma (8) og Apollo (3).

Saken fortsetter under bildet.

FANT LYKKEN PÅ NY: Etter sjokkbruddet med Gavin Rossdale, fant Gwen Stefani tonen med Blake Shelton. Foto: NTB scanpix
FANT LYKKEN PÅ NY: Etter sjokkbruddet med Gavin Rossdale, fant Gwen Stefani tonen med Blake Shelton. Foto: NTB scanpix Vis mer

Gwen skal nemlig ha kommet over avslørende tekstmeldinger mellom Gavin og barnepiken, inkludert nakenbilder av Mindy og planer de hadde om å møtes for sex, på familiens iPad.

- iPaden var linket til Gavins telefon. En av de andre barnepikene oppdaget det og fortalte det til Gwen, sa kilden til nettstedet.

Gavin har imidlertid aldri bekreftet at ryktene stemte. Et drøyt halvår etter bruddet hintet likevel No Doubt-vokalisten om at det ligger en pikant hemmelighet bak skilsmissen:

- Hvis jeg kunne, så hadde jeg fortalt deg alt sammen, og du ville fått sjokk. Det er en skikkelig god og saftig historie, sa Stefani til en journalist i The New York Times våren 2016.

Giftet seg med barnepiken

I 2004 fikk modell og skuespiller Uma Thurman (47) og forfatter og skuespiller Ethan Hawke (46) godkjent skilsmissen etter at de hadde vært gift i seks år.

Skilsmissen fikk stor oppmerksomhet i utenlandske medier, der flere spekulerte i om Ethan hadde vært utro med duoens barnevakt.

Verken Uma eller Ethan kom med en uttalelse om hvorfor det ble slutt den gangen, men Ethan nektet for at spekulasjonene var sanne.

Saken fortsetter under bildet.

NEKTET: Ethan Hawke nekter fremdeles for at han hadde et forhold til Ryan Shawhughes før det ble slutt mellom ham og Uma Thurman (t.v.). Foto: NTB Scanpix
NEKTET: Ethan Hawke nekter fremdeles for at han hadde et forhold til Ryan Shawhughes før det ble slutt mellom ham og Uma Thurman (t.v.). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fire år etter ventet imidlertid Ethan barn med sin tidligere barnevakt, Ryan Shawhughes (37), som hun het den gangen. Fra forholdet med Uma hadde han to barn fra før, Maya (18) og Levon (15).

I juli i 2008 kom lille Clementine til verden og ryktene om at Ethan og barnevakten hadde giftet seg verserte. Paret nektet for dette en god stund før de, samtidig som babynyheten kom, avslørte at de hadde vært gift i to år - og skjult forholdet siden 2005.

Det var parets talsperson som kom med nyheten den gang. Mara Buxbaum uttalte at duoen hadde giftet seg i en hemmelig seremoni i juni 2008, ifølge Daily Mail.

I et intervju med The Guardian våren 2009, valgte Ethan Hawke imidlertid å ta bladet fra munnen om forholdet til kona.

- Jeg møtte Ryan gjennom forleggeren min, og det stemmer at hun var en av barnepikene til Maya og Levon under en filminnspilling.

NY KONE: Ethan Hawke og kona Ryan møttes første gang da hun var barnepike for hans to eldste barn. Noen år senere giftet de seg. Her er paret på Oscar-utdelingen i 2015. Foto: Chris Pizzello/ Invision/ AP/ NTB scanpix
NY KONE: Ethan Hawke og kona Ryan møttes første gang da hun var barnepike for hans to eldste barn. Noen år senere giftet de seg. Her er paret på Oscar-utdelingen i 2015. Foto: Chris Pizzello/ Invision/ AP/ NTB scanpix Vis mer

I samme intervju understreket han imidlertid at Ryan kun jobbet for ham en kort periode, før hun sluttet for å fullføre graden sin ved Columbia University.

- Det var aldri noen skandaløse tanker eller handlinger på den tiden. I årene som fulgte, gikk ekteskapet mitt i oppløsning av mange grunner, men ingen av dem var forbundet med Ryan på noe vis, sa Ethan den gang.

Først et års tid etter bruddet med Uma Thurman, fikk Ethan og Ryan kontakt igjen - etter å ha møttes tilfeldig i en park. Deretter utviklet følelsene seg. I dag er paret fremdeles gift og har barna Clementine (8) og Indiana (5) sammen.

Måtte sparke barnevakten

Nesten samtidig som Hollywood-stjernene Ben Affleck (44) og Jennifer Garner (45) feiret ti år som mann og kone i 2015, annonserte også superstjerneduoen at de skulle skilles.

Flere amerikanske ukeblader hevdet at Ben skal ha vært utro med deres barnevakt, Christine Ouzounian (28), men det nektet imidlertid Ben for.

SKILT: Etter mye frem og tilbake ble det mye omtalte paret, Ben Affleck og Jennifer Garner, offisielt skilt tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Etter mye frem og tilbake ble det mye omtalte paret, Ben Affleck og Jennifer Garner, offisielt skilt tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I New York Post ble det den gang publisert en offentlig uttalelse fra Ben, hvor han beskrev ryktene som søppelhistorier og blank løgn.

– Tabloidene bestemmer seg for å konstruere historier for å selge magasiner. Det er som tatt rett ut fra barnehagen – det er skammelig og desperat, skrev han.

Bruddryktene rundt Ben og Jennifer svirret i flere måneder før skilsmissen ble kjent, og mot slutten av forholdet levde de to angivelig separate liv – og det var i denne perioden Ben og Jennifer hyret inn barnevakten.

Ifølge kilder til blant annet UsMagazine tilbrakte Ben mye tid sammen med henne.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIEN: Duoen er veldig opptatt av at skilsmissen ikke skal ha noen effekt på barna. Her sammen med barna Violet, Seraphina og Samuel. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEN: Duoen er veldig opptatt av at skilsmissen ikke skal ha noen effekt på barna. Her sammen med barna Violet, Seraphina og Samuel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

– De henger sammen uten barna, og de er veldig flørtete, skal kilden ha sagt, og hevdet også at barnepiken skal ha beskrevet forholdet som «ekte kjærlighet».

Selv om Ben hevdet at dette bare var tøv, sparket imidlertid Jennifer barnevakten, som ifølge UsMagazine fortsatte å møte Affleck i hans nye leilighet i Los Angeles.

Det angivelige forholdet varte imidlertid ikke lenge, og Ben og Jennifer har opptil flere ganger prøvd å redde forholdet før det i våres ble slutt for godt.

Sammen har duoen barna Violet (11), Seraphina (8) og Samuel (5).

Saksøkt av barnevakten

«America's Got Talent»-dommer og Spice Girls-stjerne Melanie Brown (42), bedre kjent som Mel B, har den siste tiden skapt overskrifter i forbindelse med den turbulente skilsmissen og de grove voldsanklagene mot sin tidligere ektemann, Stephen Belafonte (42).

Mel B saksøkte nemlig ektemannen for vold og trusler etter at han skal ha tvunget henne med på sex.

Saken fortsetter under bildet.

TURBULENT: Etter at det ble kjent at Melanie Brown saksøkte sin tidligere ektemann, Stephen Belafonte, har det den siste tiden stormet rundt de to i utenlandske medier. Foto: NTB Scanpix.
TURBULENT: Etter at det ble kjent at Melanie Brown saksøkte sin tidligere ektemann, Stephen Belafonte, har det den siste tiden stormet rundt de to i utenlandske medier. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Kort tid etter at søksmålet ble kjent, skapte det kontroversielle paret enda et oppslag i avisene. Da ble det kjent at deres tidligere barnevakt, Lorraine Gilles (25), saksøkte Mel B for å ha forført henne med alkohol da hun var 18 år gammel.

Ifølge Lorraine skal Mel B ha skildret henne som en «homewrecker» og «prostituert». I tillegg hevdet Lorraine at popstjernen skal ha gitt henne alkohol, for så å ha tatt henne med på gruppesex.

På et tidligere tidspunkt ble Stephen anklaget av Mel B for å ha hatt en affære med den tyske barnevakten Lorraine, noe som skal ha ført til at hun ble gravid.

Saken fortsetter under bildet.

SKILT: Melanie og Stephen giftet seg i Las Vegas i 2007, etter å ha vært kjærester i knappe fem måneder. I mars 2017 søkte Mel B om skilsmisse. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Melanie og Stephen giftet seg i Las Vegas i 2007, etter å ha vært kjærester i knappe fem måneder. I mars 2017 søkte Mel B om skilsmisse. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge TMZ hevdet barnevakten at det seksuelle forholdet mellom henne og paret varte i syv år, men avkreftet at det var Belafontes barn hun var blitt gravid med.

NÆRT FORHOLD: Stephen, Mel B og Lorraine kom tilsynelatende godt overens i mange år, men så surnet forholdet. Foto: Splash News/ NTB scanpix
NÆRT FORHOLD: Stephen, Mel B og Lorraine kom tilsynelatende godt overens i mange år, men så surnet forholdet. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Også Stephen avviste anklagene mot sin tidligere kone, samt påstanden om at han skal ha hatt en affære med deres tidligere barnevakt.

I mai kunne The Sun fortelle at Mel B har fått innvilget besøksforbud overfor barnevakten i retten i Los Angeles, noe som innebærer at Lorraine må holde seg minst 90 meter unna og ikke trakassere henne de neste fem årene.

Fikk barn med hushjelpen

Utroskapsskandalen til «Terminator»-legenden Arnold Schwarzenegger (69) er en også verdt å nevne. Våren 2011 ble det kjent at han hadde vært utro mot sin daværende kone, Maria Shriver (61).

Oppslagene verserte i tabloidene og skandalen vekket massiv oppsikt da det kom frem at Arnold hadde hatt en affære med Mildred Baena, som riktignok var familiens hushjelp, og ikke barnepike. Forholdet resulterte i et barn, sønnen Joseph (19).

SKILT: Arnold og Maria ble lenge sett på som et av Hollywoods mest stabile par, men fasaden slo sprekker under valgkampen i 2003 da Arnold ble anklaget for å ha antastet flere kvinner gjennom sine år som filmstjerne. I 2011 skilte de lag etter 25 år. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Arnold og Maria ble lenge sett på som et av Hollywoods mest stabile par, men fasaden slo sprekker under valgkampen i 2003 da Arnold ble anklaget for å ha antastet flere kvinner gjennom sine år som filmstjerne. I 2011 skilte de lag etter 25 år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Avsløringene sørget for at ekteskapet mellom Arnold og Maria tok slutt etter 25 år, og i et intervju med radiovert Howard Stern i 2015, åpnet filmstjernen seg om bruddet:

– Jeg har hatt personlige tilbakeslag, men dette var uten tvil mitt største feilgrep noensinne. Det var min skyld. Jeg ødela alt og kan ikke rette fingeren noe annet sted, fortalte han, ifølge UsWeekly.

Skandalen omhandlet imidlertid ingen barnevakt, men skapte stor ståhei i de internasjonale mediene på den tiden.

Les også: Forlovet seg 15 måneder etter konas dødsfall

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer