Kjendisene som opererte seg før de ble 30

- De har forandret seg dramatisk, men har de gjort det for tidlig?

- DE OPERERTE SEG: Megan Fox, Kim Kardashian, Heidi Montag og Lindsay Lohan foretok alle skjønnhetsoperasjoner før de fylte 30, mener Radar Online. Og de er ikke alene. Foto: All Over Press / Stella Pictures
- DE OPERERTE SEG: Megan Fox, Kim Kardashian, Heidi Montag og Lindsay Lohan foretok alle skjønnhetsoperasjoner før de fylte 30, mener Radar Online. Og de er ikke alene. Foto: All Over Press / Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Blant Hollywood-stjernene er det mer naturlig om du er skjønnhetsoperert, enn om du ikke er det.

Men det er mange av stjernene som legger seg under kniven i veldig ung alder, og flere av de største stjernene startet med inngrep allerede før de fylte 30 år.

Nettstedet Radar Online mener å vite at flere av superstjernene har lagt seg under kniven, selv om de selv ikke har snakket om det.

«Lindsay Lohan er en av stjernene som har forandret seg dramatisk siden hun var tenåring. 25-åringen ser mye eldre ut enn sin egen alder. Men selv om hun aldri har innrømmet inngrepene, ligger beviset i bildene av henne», skriver nettstedet.

En som definitivt har operert seg er den tidligere «The Hills»-stjernen Heidi Montag. Inngrepene har vært mange, og det store sjokket kom da stjernen avslørte at hun hadde operert seg ti ganger på én dag.

«Kim Kardashian er helt vill med operasjonene. Bilder av henne opp gjennom årene viser en hel rekke unaturlige forandringer mot det som hun og legene tror er den perfekte kvinnen», skriver nettstedet CelebDirtyLaundry.

Også Lindsay Lohans lillesøster Ali skapte sjokkbølger da hun i fjor viste seg med et fullstendig ugjenkjennelig ansikt, med en svært markert hake.

«High School Musical»-stjernen Ashley Tisdale avslørte at hun foretok en operasjon da hun var 22 år gammel. Tisdale gjennomgikk et nese-inngrep, men hevdet det ikke var en skjønnhetsoperasjon, men en operasjon for å reparere en skade.

Radar Online hevder også at Megan Fox har lagt seg under kniven.

«Dersom man ser på bilder av Fox fra 2004 og bilder fra 2010, trenger man ikke å være ekspert for å forstå at Megan har vært gjennom noen prosedyrer», skriver nettstedet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Slår tilbake mot anoreksiryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer