Kjendisene skremt av fyllesjikane

Dorthe Skappel er blant dem som ikke lenger går på byen på lørdager.

BLIR HJEMME: - Dette er ikke noe krise for meg. Vi nordmenn er generelt diskrete og hyggelige, men lørdagskvelder går jeg ikke ut og julebord er uaktuelt, mener Dorthe Skappel. Foto: Stella Pictures
BLIR HJEMME: - Dette er ikke noe krise for meg. Vi nordmenn er generelt diskrete og hyggelige, men lørdagskvelder går jeg ikke ut og julebord er uaktuelt, mener Dorthe Skappel. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Natt til søndag havnet en TV-kjendis i krangel med en lokal 23-åring på et utested i Tønsberg. Programlederen slo hodet til 23-åringen inn i veggen flere ganger, tok kvelertak på ham og drapstruet ham, hevder fornærmede overfor Tønsberg blad.

Dette er derimot ikke første gang at en kjent person havner i bråk. I mars ble en TV-kjendis truet på livet av et MC-medlem, mens Zahid Ali i 2007 ble dømt til 60 dagers ubetinget fengsel for glasskasting på et utested.

Og i sommer gikk kunstner Aune Sand amok bak slottet...

Til Dagbladet sier programleder og TV 2-profil Dorthe Skappel at hun opplever det som så plagsomt å være ute blant fulle folk at hun har sluttet å gå ut.

- Sist gang jeg var ute var på en tur med søsteren min på danskebåten. Vi skulle til København og handle, og jeg sa til søsteren min på forhånd at jeg ikke kom til å bli lenge oppe på båten - men hun overtalte meg til å bli med i baren. Det gikk ikke så bra, sier hun til avisen.

Dette var fire år siden. Skappel mener at hun ikke har opplevd voldelige episoder, men at det «sammen med andre kjente mennesker har oppstått situasjoner».

- Dette er ikke noe krise for meg. Vi nordmenn er generelt diskrete og hyggelige, men lørdagskvelder går jeg ikke ut og julebord er uaktuelt, forteller TV-stjernen.

Komiker Alex Rosén innrømmer at han ofte opplever provoserende oppførsel fra folk.

- Jeg ser alltid ned i bakken, og prøver å unngår øyekontakt med folk. Jeg er veldig tålmodig og blir ikke lett provosert. Men jeg kjenner mange som synes det er et helvete å bli gjenkjent, sier han til Dagbladet.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no 


Bli fan av Seher.no på Facebook her!
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Det er bra du sa det, Maria