Kjendisene ofrer helsa for dansen

Få uker ut i konkurransen har flere av deltagerne allerede skadet seg på parketten i «Skal vi danse».

SKADER: Kjendisene trener hardt før hver lørdag i «Skal vi danse» og pådrar seg ofte skader av ulike slag. Fra venstre artisten Katastrofe, programleder Markus Bailey, TV-profil Alex Rosén og ishockeyspiller Glenn Jensen.  Foto: Espen Solli/TV 2
SKADER: Kjendisene trener hardt før hver lørdag i «Skal vi danse» og pådrar seg ofte skader av ulike slag. Fra venstre artisten Katastrofe, programleder Markus Bailey, TV-profil Alex Rosén og ishockeyspiller Glenn Jensen. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld var det tredje gangen deltagerne i «Skal vi danse» kjempet mot hverandre i direktesending på TV 2, og det ble til slutt værmelder Eli Kari Gjengedal (45) som måtte forlate konkurransen.

Med en ishockeyspiller, en tidligere langrennsløper og en programleder blant deltagerne er det store overganger, og mye som skal læres før hver sending.

Kjendisene må gjennom ukevis med beintøff trening og for noen går all treningen på helsa løs.

Fikk blåveis

Allerede før premieren la sangeren Raylee (19) ut video av et blått øye. Det var under treningen på en piruett, at hun fikk dansepartneren Alexander Svanbergs albue rett i ansiktet, noe som endte med en stor blåveis.

Krysser fingre og bein for at dette bedrer seg til skal vi danse , eller hva @alexsvanberg

En video publisert av RAYLEE (@rayleeofficial)

- Går hardt for seg i «Skal vi danse», skrev hun på Instagram.

- Albuen traff akkurat der den måtte for å kunne gi meg et skikkelig hovent øye. Alle de andre deltakerne var sikre på at det kom til å bli veldig vondt og mente at blåveisen ikke ville forsvinne før live-sendingen til helgen, fortalte hun til Agderposten.

Likevel gikk det bra, og Raylee var like vakker som vanlig under sending. Få uker senere var hun uheldig igjen, da hun pådro seg strekk i beinet.

no biggi, bare en big strekk #skalvidanse #ya #tv2

Et bilde publisert av RAYLEE (@rayleeofficial)

Første idrettsskade

Ishockeyspiller Glenn Jensen (29) er vant til tøff trening, men opplevde plutselig at kroppen ikke lystret da han øvde til en jive.

- Det var den første idrettsskaden jeg har hatt etter 25 år på hockeybanen og to uker på dansegulvet - lysken låste seg under treningen. Da måtte Vålerengas fysioterapeut nappe den ut for meg, så det gikk bra, sier han til Seoghør.no.

Under lørdagens sending så vi at flere av deltagerne begynner å merke konkurransen på kroppen.

- Jeg har fått en strekk i muskelen under ribbeinet, forteller Camilla Pihl.

- Det gjør konstant vondt, sier Stine Brun Kjeldaas.

- Det er pain, legger artisten Katastrofe til.

Dommer Trine Dehli Cleve er ikke overrasket over skadene.

- Det er program tre og det er nå det virkelig begynner å kjennes på kroppen for kjendisene, sier hun under TV 2-programmet.

Strekk i rumpa

Også programleder Markus Bailey (23) har fått kjenne hva det koster å hevde seg på parketten, og den intense innsatsen på trening resulterte i strekk i rumpa.

- Det er hardt. Jeg har fått en strekkskade på rumpa, så treningen går kjempebra, spøkte 23-åringen tidligere til Se og Hør og fortalte at han blant annet har fått akupunktur for å bli bedre.

Gått 2 uker .. allerede fått strekk i rumpa. Fått fin rosa teip da #skalvidanse

Et bilde publisert av Markus Bailey (@markusbailey)

Slått ut av betennelse

Også Alex Rosén (48) fikk merke resultatet av dansen og pådro seg betennelse i hele kroppen.

- Det har vært noen veldig harde dager og vanskelige dager. Det har vært dager med ekstremt mye sykdom. Jeg tenker da på ben, muskler, skjelett og diverse betennelser i kroppen. Så det har vært beinhardt, forteller han.

BETENNELSE: Alex Rosén slet med betennelse i hele kroppen.
BETENNELSE: Alex Rosén slet med betennelse i hele kroppen. Vis mer

Alle danse-skadene er ikke noe nytt. I tidligere sesonger av danseprogrammet har også deltagerne fått kjenne at dansen har gått på helsa løs. Fjorårets vinner Adelén (19) fikk strekk i senen allerede før første program.

- Det har vært tøft, jeg har fått strekk i senen og hele pakka. Det er fordi jive er en vanskelig dans å gjennomføre uten å skade seg, sa hun den gangen til Se og Hør.

Også Mads Kaggestad ble skadet før premieren i fjor. Han pådro seg ribbeinsbrudd da han skulle løfte dansepartneren sin.

– Jeg har sannsynligvis bristet ribbeinet. Det har skjedd meg før, så jeg vet hvordan det kjennes ut, sa han til TV 2.

LES OGSÅ: Kjærlighetslivet lider etter danse-exiten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer