IMPONERTE: "Rhythm"-danserne imponerte stort, og publikum var fra seg av begeistring etter premieren mandag.  Foto: Stella Pictures
IMPONERTE: "Rhythm"-danserne imponerte stort, og publikum var fra seg av begeistring etter premieren mandag. Foto: Stella PicturesVis mer

Kjendisene lovpriset dansestjernene

- Det rykket i hele kroppen, sier danseaktuelle Katrine Moholt om "Rhythm".

Se videointervju nederst i sak!

SEHER.NO:  Mandag denne uken var det duket for storslagen premiere på danseoppsetningen "Rhythm" på Chat Noir i Oslo.

Flere av kjendis-Norges mest celebre stjerner hadde tatt turen til teatret for hylle danseprofilene, som i tillegg til "So You Think You Can Dance Scandinavia"-vinner Mona Berntsen, også inkluderer flere av danserne fra TV 2s suksessprogram "Skal vi danse".

Og blant de mange publikummerne som kjente at det "rykket godt i dansefoten", var "Jakten på kjærligheten"-programleder Katrine Moholt (37).

Flere bilder av danserne og kjendisene lenger ned!

Moholt, som selv ligger i beinhard trening foran "Skal vi danse"-superfinalen, som snart går av stabelen, var mektig imponert over "Rhythm"-stjernene.

- Det er bare helt fantastisk. For en fantastisk forestilling og for noen dansere. Dette var helt utrolig. Det rykker i hele kroppen når man ser sånn fantastisk dans altså sier hun til Seher.no etter showet.

Håper å få være med
Katrine var ikke den eneste "Skal vi danse"-kjendisen som hadde tatt turen til Chat Noir mandag. Også skuespiller Mikkel Gaup var mektig imponert, og da særlig over hans tidligere "Skal vi danse"-partner Therese Cleve, som også er en av produsentene bak showet.

- Fra jeg satt meg ned og fikk plassen min tenkte jeg bare sånn "wow, de kan danse, de kan danse noe så innemari". Therese er fantastisk rå. Det har jeg jo visst hele tiden, hun er helt fantastisk, forteller Mikkel.

Og skuespilleren innrømmer at han drømmer om å få en liten rolle i showet en gang i fremtiden.

- Det rykker jo veldig i dansefoten når jeg ser dette. Det er skikkelig kult og skikkelig artig. Så jeg får bare håpe at de før kommet seg opp til Finnmark og røsker tak i folk som er glad i å danse der. Hvis det skjer har jeg et håp om å være med på det også, humrer han.

Ifølge Therese Cleve er det helt klart at dansepartneren skal få være med dersom "Rhythm" tar turen til Nord-Norge.

- Ja, det er helt riktig. Jeg har lovet han det. Så hvis vi skal til Finnmark, da skal Mikkel være med, humrer hun.

- Shit, jeg var nervøs
Både Therese, "Skal vi danse"-dommer Alexandra Kakurina og Mona Berntsen var strålende fornøyd etter fullført show.

- Det er så godt, men blir litt sånn småsentimental, for det har vært en prosess frem til det her. Det er fantastisk å være her i dag og ha et så fantastisk publikum, smiler Therese, mens Mona innrømmer at hun var "dritnervøs" før showet.

- Nå er jeg bare sånn..puh..premierefølelsene har roet seg litt, men shit, jeg var litt nervøs, så jeg vet ikke helt hva jeg gjorde for noe, ler 18-åringen.

Alexandra har på sin side hendene fulle om dagen, med øvelsene til "Skal vi danse"-superfinalen, samt reising og trening for "Rhythm".

- Det er ganske tøft. Vi begynner klokken 09.00 med Kristian, for så å øve her. Så det er mye dans om dagen, men det er kjempegøy, og det er jo det jeg synes er gøy å gjøre, forteller hun.

Og Kristian selv var mektig imponert over sin dyktige partner.

- Ja, jeg roper til henne hele tiden. Jeg blir jo bergtatt. Jeg er vant til å se  "Skal vi danse"- opptredner, og man skjønner jo at det finnes noe helt annet enn "Skal vi danse" her i verden ogå Så man blir jo tatt med storm, sier han.

Les mer om "Rhythm" her! (ekstern link)

Har du et kjendistips ? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Jeg lo veldig da de ringte!

Se videointervju og flere bilder av danserne og kjendisene nedenfor:

[obj:media:7098]

PÅ PREMIERE: Årets "Skal vi danse"-deltagere Jenny Skavlan og Hanne Krogh, med ukjent venninne. Foto: Stella Pictures
LEKKER: Artist Mariann Aas Hansen hadde på seg en spennende kjole på "Rhythm"-premiere. Foto: STELLA PICTURES
HEIET PÅ VENNINNEN: "Grease"-stjerne Alexandra Joner kom for å heie på bestevenninnen Mona. Foto: Stella Pictures
IKKE TRIST: "Skal vi danse"-dommer Trine Dehli Cleve hadde med seg familien på premiere, men syntes ikke det var trist at ikke hun selv var med på showet. Foto: STELLA PICTURES
STOLTE: Henriette Lien var programleder da Mona vant "So You Think You Can Dance Scandinavia", og både hun og Geir Bie var kjempestolte av den flotte danserinnen. Foto: STELLA PICTURES
DANSEKLARE: Mona Grudt og hennes dansepartner Glenn Jørgen hadde tatt turen til Chat Noir. Foto: STELLA PICTURES
VIL VÆRE MED: Mikkel Gaup hadde med seg kjæresten på premiere, og innrømmet at han håper showet kommer til Finnmark så han får vært med. Foto: Stella Pictures
PROGRAMLEDERNE: "Skal vi danse"-programlederne Kristian Ødegaard og Guri Solberg. Foto: Stella Pictures
MED SØNNEN: Mia Gundersen hadde med seg sin skjønne adoptivsønn Daniel. Foto: STELLA PICTURES