Kjendisene jubler for Martes benåding

- Når en føler lettelse over at et voldtektsoffer slipper fengsel, skjønner en hvor pervertert verden er, skriver Davy Wathne.

BENÅDET: Marte Deborah Dalelv er blitt benådet av emiren i Dubai, ved hjelp av utenriksminister Espen Barth Eide. Det betyr at 24-åringen endelig kan komme hjem til Norge, etter å ha vært fanget i Dubai siden mars. Foto: NTB scanpix
BENÅDET: Marte Deborah Dalelv er blitt benådet av emiren i Dubai, ved hjelp av utenriksminister Espen Barth Eide. Det betyr at 24-åringen endelig kan komme hjem til Norge, etter å ha vært fanget i Dubai siden mars. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: De siste ukene har engasjementet rundt løslatelsen av voldtektsofferet Marte Deborah Dalelv (24) i Dubai engasjert hele den norske befolkningen - blant annet på det sosiale nettstedet Twitter.

Mandag formiddag ble det kjent at Norges utenriksminister Espen Barth Eide (49) har vært involvert i prosessen som gjorde løslatelsen av den unge jenta mulig, skriver VG.

Dalelv ble i mars i år fengslet for å ha hatt sex utenfor ekteskapet, samt for konsumering av alkohol, og får å ha angitt falsk forklaring, da hun anmeldte en voldtekt utført etter en jobbfest med hennes arbeidsgiver i Dubai.

Flere norske kjendiser jubler nå for 24-åringens løslatelse:
Benådingen av Tønsberg-jenta skjer på årsdagen to år etter terrorangrepene i Regjeringskvartalet og på Utøya.
 
LES OGSÅ: Hertuginne Kate er blitt innlagt på sykehuset - nå føder hun

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer