Kjendisene festet med "Moods"

Stjernespekket åpning av "Moods Of Norway"-butikken i Los Angeles.

I STJERNELAG: Guttene bak "Moods of Norway" fikk blant annet besøk av Bruce Willis' datter, Rumer Willis. Foto: All Over Press
I STJERNELAG: Guttene bak "Moods of Norway" fikk blant annet besøk av Bruce Willis' datter, Rumer Willis. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Onsdag var det duket for storslagen åpningsfest av designerduoen "Moods Of Norways" nye flagshipstore i Beverly Hills, California.Se bildene fra butikklanseringen nederst i saken.Det er nordmennene Simen Staalnacke (32) og Peder Børresen som står bak det kjente klesmerket "Moods Of Norway", som er mest kjent for sine fargerike mønster og Norges-patriotiske t-skjortetrykk.Klærne deres brukes av flere kjendiser, i tillegg til anerkjente stylister. Blant annet har stylistene til suksess-serien "Ugly Betty" valgt å benytte seg av "Moods"-plagg under innspilling.Klesmerket, som i tillegg til i Norge har åpnet butikker i Nederland, Sverige, Japan, Sveits, åpnet onsdag butikk i kjendismekkaet Beverly Hills.Blant kjendisene som dukket opp på åpningen var Bruce Willis' datter Rumer Willis (20), kjendisblogger Perez Hilton (31), Twilight-stjerne Kellan Lutz (24) , skuespiller Chris Klein (30).
Tidligere i år festet tidligere "Rikets Røst"-reporter Pia Haraldsen med kjendisbloggeren Perez Hilton i forbindelse med en "Moods of Norway"-fest i California.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Hvem er best kledd av moteekspertene?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer