BLANT STJERNENE: - Kjendisene er klin gale i denne byen her. Den forrige rød løperen jeg var på var Julia Roberts full, det var ganske morsomt, sier MTV-programlederen til Seher.no.  Foto: Anders Myhren / Seher.no
BLANT STJERNENE: - Kjendisene er klin gale i denne byen her. Den forrige rød løperen jeg var på var Julia Roberts full, det var ganske morsomt, sier MTV-programlederen til Seher.no. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

- Kjendisene er klin gale i denne byen

MTV-programlederen avslører Hollywood-stjernenes verste sider.

Se video med Johanna Grønneberg i Hollywood nederst i saken!

HOLLYWOOD/ OSLO: SEHER.NO: I TvNorge-serien "Ja, vi elsker Hollywood" har TV-seerne fått et innblikk i Johanna Grønneberg Mesas (30) hektiske hverdag som programleder for MTV News i Hollywood.

Gjennom jobben har Johanna har møtt flere av verdens største stjerner, og da Seher.no møter henne på den berømte Walk of fame midt i stjernebyen kan hun avsløre at ikke alle kjendiser oppfører seg like bra på den røde løperen.

- Kjendisene er klin gale i denne byen her. På den forrige rød løperen jeg var på var Julia Roberts full, det var ganske morsomt. Det er alltid en liten utfordring hvordan du skal takle det når en av byens store stjerner er drita, forteller Johanna til Seher.no.

Og det er spesielt en kjendis Johanna ikke har spesielt mye til overs for.

- Akon synes jeg ikke noe særlig om. Jeg synes ikke noe særlig om en kjendis som prøver seg på den som står og intervjuer. Jeg er nødt til å stå der og kan ikke si «dra til helvete», og det vet han. Jeg synes ikke man skal være uproffesjonell i den grad, og det synes jeg Akon kan være.

- Prøvde Akon å sjekke deg opp?

- Jeg tror Akon prøver å sjekke opp alle, men det er uproft. Den jenta han prøver seg på kan ikke reagere sånn hun vanligvis ville ha reagert, så han er ikke noe kul, sier Johanna til Seher.no.

MTV-reporteren forteller også at Paris Hilton er en av de kjedeligste menneskene hun vet om, men blant de kvinnelige stjernene i Hollywood er det en helt annen som skiller seg ut på en negativ måte.

- Hillary Duff synes ikke jeg noe om. Hun er bare en kjiping. Hun er flink til å synge og pen å se på og sånn, men det er moren hennes som har tatt henne til toppen. Hun sitter som en liten «queen bee» på toppen og oppfører seg som at hun er «the shit», og det er hun ikke. Hun kan være borte på et blunk, og det burde hun vite, avslører Johanna overfor Seher.no.

"Ja, vi elsker Hollywood" sendes på TVNorge onsdager klokka 20.30. Sjekk tv-kvelden på Seher.nos TV-guide!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg får jævlig pes for utseendet

Se video med Johanna i Hollywood her:


[obj:media:8537]