Kjendisene avslører sin sexdebut

Og noen av svarene er svært oppsiktsvekkende.

FORTELLER: Chris Brown hevder han var 8 år gammel da han mistet jomfrudommen. Mens Britney Spears og Snooki sier det skjedde da de var 14 år gamle, sier Daniel Radcliffe kun at det skjedde med en gammel kjæreste. Foto: All Over Press
FORTELLER: Chris Brown hevder han var 8 år gammel da han mistet jomfrudommen. Mens Britney Spears og Snooki sier det skjedde da de var 14 år gamle, sier Daniel Radcliffe kun at det skjedde med en gammel kjæreste. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Er man kjendis, må man generelt sett være forberedt på å dele detaljer fra privatlivet sitt. Det er jo det «alle» er interessert i.

Noen ganger blir imidlertid spørsmålene svært intime. Nettstedet Huffington Post har samlet en rekke kjendiser som har fortalt når de mistet jomfrudommen.

Og noen av kjendisene som har uttalt seg, gir svært oppsiktsvekkende svar.

VENTET: Joe Jonas sier han ventet til han ble 20 år gammel. Foto: Getty Images for NYLON Magazine
VENTET: Joe Jonas sier han ventet til han ble 20 år gammel. Foto: Getty Images for NYLON Magazine Vis mer

Chris Brown (24) er én av dem. Han har nemlig fortalt den britiske avisen The Guardian at han kun var åtte år gammel da han hadde sex for første gang.

Popstjernen Britney Spears (32) og realitykjendisen Nicole «Snooki» Polizzi (26) har kanskje ikke så mange ting til felles. Men én ting har de i alle fall. Begge to har innrømmet at de var 14 år gamle da de mistet jomfrudommen.

Ganske mye eldre var Joe Jonas (24), kjent fra The Jonas Brothers.

- Jeg mistet jomfrudommen da jeg var 20. Jeg gjorde andre ting før det, men jeg var seksuelt aktiv som 20-åring. Jeg er glad jeg ventet på den rette, fordi det kan jo hende noen tenker tilbake på sin første gang, og tenker at det var med en klin gæren jente. Jeg er glad jeg ikke er der, sa han ifølge nettstedet.

En av kjendisene som valgte å vente veldig lenge, er «Sister Sister»-stjernen Tamera Mowry (35). Hun har fortalt at hun ventet til hun var 29 år gammel.

Aerosmith-vokalist Steven Tyler (65) stiller for en av de mer oppsiktsvekkende uttalelsene.

- Jeg var syv år gammel, og det var med tvillinger, skal han ha uttalt.

SJOKKUTTALELSE: - Jeg var syv år, og det var med tvillinger, har Steven Tyler uttalt. Foto: All Over Press
SJOKKUTTALELSE: - Jeg var syv år, og det var med tvillinger, har Steven Tyler uttalt. Foto: All Over Press Vis mer

«Lost»-stjernen Matthew Fox har sagt til Playboy at han var 12, realitystjerne Khloe Kardashian var 14, Will Ferrell forteller at han var 21, og det samme var sangstjernen Matthew Morrison.

«Harry Potter»-stjernen Daniel Radcliffe er derimot blant dem som ikke svarer direkte på spørsmålet. Han har imidlertid uttalt at det skjedde med en gammel kjæreste.


LES OGSÅ: Brukte 600.000 kroner på utseendet - i måneden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer