Kjendiseksene har fremdeles kontakt

- Jeg liker henne, sier Ben Affleck om eksdama Jennifer Lopez.

KONA: Jennifer Garner og Ben Affleck har tre barn sammen. Foto: FAME FLYNET
KONA: Jennifer Garner og Ben Affleck har tre barn sammen. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I 2004 gikk Jennifer Lopez (43) og Ben Affleck (40), eller «Bennifer» som de ble kalt, fra hverandre etter å ha blitt regnet som et av Hollywoods heiteste kjendispar.

Men den etter hvert så respekterte filmregissøren Affleck innrømmer nå at han fremdeles har kontakt med eksforloveden.
 
- Det er ikke sånn at vi kontakter hverandre for råd og sånn, men vi har et type forhold hvor vi sender hverandre e-poster hvor vi sier sånt som: «så bra filmen din ser ut til å bli!», forteller Affleck i et intervju med magasinet The Hollywood Reporter.

Han ble også stolt da han fikk høre at eksen hadde blitt dommer for «American Idol».

- Da fortalte jeg henne at jeg syntes det var et smart trekk, og ønsket henne lykke til. Jeg respekterer henne, og jeg liker henne. Hun har opplevd mye urettferdighet i livet, og jeg er veldig glad på hennes vegne over den suksessen hun har oppnådd, forteller han videre.

SE VIDEO: HER ER UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV 

Året etter «Bennifer»-bruddet forelsket Affleck seg i en annen kjendis-Jennifer, nemlig skuespillerinnen Jennifer Garner (40).

Etter møtet med dama som skulle bli mor til hans tre barn, la Affleck partylivet på hylla, og ble en familiekjær ektemann og far.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kona påstår at Ben Affleck har magisk sperm 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer