IKKE SUR: Ifølge høygravide Linni Meister er hun ikke er sur over at eksen har slengt med leppa om henne.  Foto: Seher.no/Anders Myhren
IKKE SUR: Ifølge høygravide Linni Meister er hun ikke er sur over at eksen har slengt med leppa om henne. Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

Kjendiseks avslørte svært intim detalj

- Er med på leken, så får man tåle steken. Han visste at jeg ville ta igjen, svarer Linni...

SEHER.NO: I et ferskt intervju med Kingsize snakker den norske rapperen OnklP, eller Pål Tøien (25) som han egentlig heter, om sitt tidligere "forhold" til glamourmodell og artist Linni Meister (22).

I teksten til en av de nye låtene han har laget med rapmakker Jaa9, synger han nemlig sin mye omtalte eks.

"Ser deg i Frognerveien, slapper deg straight/foran puppemodeller jeg naila back in the days/Linni kan la øra våre være i fred, jeg snakker ikke musikken når du får terningkast 3" er blant det rapperen synger i låta "Blog".

Rapperen og glamourmodellen hadde et kort forhold i 2006, på den tiden da Linni var med i Team Aylar.

Og i intervjuet med Kingsize, er ikke OnklP redd for å slenge litt med leppa om sin tidligere eks.

"Det er jo jævlig vanskelig å bli intim med en jente når det står Daniel tatovert over f'*** hennes. Jeg lurer egentlig på hva den nye typen hennes sier om det der nå", er blant det han siteres på.

Mandag postet Linni selv en kommentar til intervjuet på sin bloggside, hvor hun slår tilbake mot ekskjæresten.

"JØSS! rart at du griner over den tattisen enda, og at du bryr deg om hva typen min mener om den?!  Han gav F i den, og nå står det faktisk Dennis der, så han er mer enn fornøyd - takk for at du bryr deg. Du virkelig irriterte deg over den, men den plagde aldri meg DA, så derfor lot jeg den bli. Er virkelig imponert over at du gir terningkast for noe du aldri var helt "til stede" på..
Det beviser du faktisk ved å si (skryte på deg) hvor den tattisen stod, som btw er FEIL! Den stod faktisk på siden av magen, over LÅRET- just for the record! (Alltid greit å vite hva man snakker om før man uttaler seg offentlig",
skriver hun.

Til Seher.no avviser imidlertid Linni, som for tiden er høygravid med sitt første barn, at hun er bitter over eksens uttalelser, og forteller at de to fortsatt er venner.

Ifølge glamourmodellen følte hun imidlertid for "å ta igjen" mot rapperen.

- Vi er ikke uvenner altså, og det er ingen bitre følelser. Vi er venner vi. Men jeg føler at når man er med på leken, så får man tåle steken. Han visste at jeg ville ta igjen, humrer hun. 

For selv om OnklP avslørte flere intime detaljer om "My Ass"-sangerinnen, tar hun seg ikke nær av det.

- Nei, herregud, hva er det å bli lei seg for da? Det er den rapper-greia det der. Eminem gjorde noe lignende med Mariah Carey nylig, så det der bryr jeg meg ikke om. Jeg har egentlig ikke så mye mer å si om det, enn det som står i bloggen min. Men jeg synes egentlig det bare var morsomt, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Kaller opp sønnen etter Jacko

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.