Amanda Holden:

Kjendisdommer med oppsiktsvekkende fyllehistorie

Det gikk fryktelig galt for den britiske tv-dommeren Amanda Holden.

GIKK SKEIS: Kjendisdommeren Amanda Holden deler en oppsiktsvekkende historie fra fylla hvor det gikk skikkelig galt. Her avbildet sammen med kollega Simon Cowell i 2014. Foto: NTB Scanpix
GIKK SKEIS: Kjendisdommeren Amanda Holden deler en oppsiktsvekkende historie fra fylla hvor det gikk skikkelig galt. Her avbildet sammen med kollega Simon Cowell i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«Britain`s Got Talent»-dommeren Amanda Holden (48) er et kjent fjes som har medvirket i det populære tv-programmet siden 2007. 48-åringen er også kjent for sin rolle som Sarah Trevanion i tv-serien «Wild at Heart».

Holden deler ofte om privatlivet sitt, men nylig kom hun med en avsløring som fikk flere av britene til å sette kaffen i halsen.

Under tv-programmet «Shopping With Keith Lemon» avslører hun nemlig at hun på et tidspunkt var så full at hun gjorde på seg, det skriver flere amerikanske medier, deriblant Huffington Post og Female First.

Ekskjæresten måtte vaske trusa

Den oppsiktsvekkende historien ble brakt på banen etter at tv-verden Keith Lemon spør 48-åringen om hun noensinne har vært så full at hun har bæsjet på seg.

- Eh, ja. Jeg gjorde i buksene en gang, men jeg var dårlig i magen, forteller Holden og fortsetter:

- Etterpå gikk jeg hjem til fots, og det føltes som om jeg hadde en testikkel i buksene mine.

Videre minnes kjendisdommeren at hennes daværende kjæreste kom hjem til henne og vasket trusa hennes, noe hun selv ser på som ekte kjærlighet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer