<strong>GIKK SKEIS:</strong> Kjendisdommeren Amanda Holden deler en oppsiktsvekkende historie fra fylla hvor det gikk skikkelig galt. Her avbildet sammen med kollega Simon Cowell i 2014. Foto: NTB Scanpix
GIKK SKEIS: Kjendisdommeren Amanda Holden deler en oppsiktsvekkende historie fra fylla hvor det gikk skikkelig galt. Her avbildet sammen med kollega Simon Cowell i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Amanda Holden:

Kjendisdommer med oppsiktsvekkende fyllehistorie

Det gikk fryktelig galt for den britiske tv-dommeren Amanda Holden.

Publisert

«Britain`s Got Talent»-dommeren Amanda Holden (48) er et kjent fjes som har medvirket i det populære tv-programmet siden 2007. 48-åringen er også kjent for sin rolle som Sarah Trevanion i tv-serien «Wild at Heart».

Holden deler ofte om privatlivet sitt, men nylig kom hun med en avsløring som fikk flere av britene til å sette kaffen i halsen.

Under tv-programmet «Shopping With Keith Lemon» avslører hun nemlig at hun på et tidspunkt var så full at hun gjorde på seg, det skriver flere amerikanske medier, deriblant Huffington Post og Female First.

Ekskjæresten måtte vaske trusa

Den oppsiktsvekkende historien ble brakt på banen etter at tv-verden Keith Lemon spør 48-åringen om hun noensinne har vært så full at hun har bæsjet på seg.

- Eh, ja. Jeg gjorde i buksene en gang, men jeg var dårlig i magen, forteller Holden og fortsetter:

- Etterpå gikk jeg hjem til fots, og det føltes som om jeg hadde en testikkel i buksene mine.

Videre minnes kjendisdommeren at hennes daværende kjæreste kom hjem til henne og vasket trusa hennes, noe hun selv ser på som ekte kjærlighet.

- Så høyt elsket han meg. Det er ekte kjærlighet. Synes du ikke?, sier Holden.

Den britiske tv-dommeren har tidligere avslørt at hun holder seg unna alkohol på bakgrunn av at hun ikke klarer å håndtere det.

- Jeg drikker nesten ikke alkohol, jeg er ganske liten og tåler det ikke så bra. Etter to eller tre drinker er jeg som regel helt ferdig. Jeg hadde likevel en bra kveld da Piers Morgan feiret 50-årsdagen sin. Vi festet helt til klokken fem om morgenen og jeg danset hele natta, fortalte 48-åringen den gang, ifølge Huffington Post.

Simon Cowell og resten av dommerpanelet i «America's Got Talent» settes ut når den blinde autisten Kodi Lee viser fram sangstemmen sin. Vis mer

Nær-døden-opplevelse

Holden har vært gift med låtskriveren Chris Hughes siden 2008 og sammen har de to døtre, Hollie Rose (7) og Alexa Louise (13).

48-åringen har tidligere fortalt åpenhjertig om ekteskapet og hva som er hemmeligheten bak det.

- Chris er veldig morsom. Vi kan lage vitser ut av enhver situasjon i de beste og mørkeste tidene i livene våre. Han er dårlig på romantikk, men han er god på andre ting, som for eksempel å sørge for at jeg slapper av og at bilen er ren, fortalte hun i et intervju med Hello! Magazine i juni.

Nylig avslørte Holden at paret opplevde en nær-døden-opplevelse etter at ektemannen satte fast en pastabit i halsen under en ferie i Los Angeles.

Heldigvis for Hughes kom Hollywood-skuespilleren Thomas Haden Church (59) til unnsetning og reddet livet hans, ifølge The Sun.

Ekteparet ante fred og ingen fare under en lunsj på en restaurant, da Holdens ektemann plutselig ble helt blå i ansiktet.

<strong>LYKKELIG EKTESKAP:</strong> Chris Hughes og Amanda Holden har vært gift siden 2008 og sammen har de to døtre. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG EKTESKAP: Chris Hughes og Amanda Holden har vært gift siden 2008 og sammen har de to døtre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han spiste pasta og satte fast en bit i halsen og han tenkte, «ok, jeg tar en slurk av brusen min for å skylde det ned», fortalte 48-åringen undertv-programmet «Heart Breakfast» og fortsatte:

- Han ble helt blå i ansiktet og fikk ikke puste, og ut av ingensteds kom denne mannen (Thomas Haden Church, journ.anm.) til unnsetning og gjorde Heimlichs manøver på ham så han kastet opp over hele bordet.

Etterpå snudde Hughes seg og la merke til at redningsmannen var ingen ringere enn Hollywood-stjernen, Thomas Haden Church.

- Han spurte, «går det bra med deg»? og Chris svarte «ja, jeg elsket deg i «Sideways» (film, journ.anm.), sa 48-åringen.

LES OGSÅ: Feiret 33-årsdagen med nakenbilde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer