Harper Beckham:

Kjendisdatterens julehilsen imponerer

Harper Beckham ønsker alle en god jul på pappas Instagram-profil.

GODE FERDIGHETER: David Beckhams datter Harper, viser i en ny Instagram-video sine ferdigheter. Video: Instagram @davidbackham Vis mer
Publisert

David (44) og Victoria Beckham (45) deler til stadighet små glimt fra familielivet i sosiale medier, og det er ikke sjelden at et av deres fire barn - eller alle - stjeler oppmerksomheten.

Denne gangen er det yngstemann i flokken, Harper Beckham (8), som er en av de store snakkisene i pressen.

Lørdag delte nemlig David Beckham en video av henne på Instagram, der han i bildeteksten skriver at dattera hadde lyst til å ønske alle en god jul.

Og åtteåringen imponerer stort.

- Du bør være stolt

Harper ønsker nemlig sin berømte pappa sine Instagram-følgere en god jul på amerikansk tegnspråk, som for øvrig er det tredje mest brukte språket i USA, ifølge avisen Daily Mail.

«God jul til alle», sier Harper først, før hun deretter staver sitt eget navn.

Se videohilsenen øverst i saken!

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham / Instagram Vis mer

Pappa David er åpenbart stolt av datterens tegnspråkkunnskaper, noe som kommer tydelig fram både i teksten under videoen og på tilbakemeldingene han kommer med når datteren er ferdig med hilsenen.

«Jeg mener, kom igjen, dette er så søtt», er blant det han skriver til videoen, der man kan høre at han sier «så bra» når Harper er ferdig.

Også i kommentarfeltet renner det inn med skryt til kjendidatteren, og mange er imponert over at hun har valgt en noe annerledes julehilsen.

- Døv her. Dette er kjempesøtt!! God jul, skriver Nyle DiMarco (30), en amerikansk modell, skuespiller og døveaktivist - kjent fra «Top Model» og «Dancing with the Stars» i USA.

- David, du har oppdratt en skatt, du bør være veldig stolt, skriver en annen i kommentarfeltet til videoen.

- Dette er så søtt og imponerende. God jul til dere alle, skriver en tredje.

Kjendisspekket dåp

Men julehilsenen er ikke det eneste som har sørget for at Harper og den øvrige Beckham-familien har prydet forsidene på flere internasjonale kjendisnettsteder de siste dagene.

Lørdag ble nemlig Harper døpt, sammen med storebror Cruz (14).

At de to yngste Beckham-barna nå er døpt, var det mamma Victoria som avslørte på Instagram lørdag, da hun delte et bilde fra kirken på Instagram.

Med bildet blir det også kjent hvem som er barnas gudforeldre - skuespiller Eva Longoria, artist Marc Anthony, kjendisfrisør Ken Paves og fotballagent David Gardner, som i flere år jobbet med David Beckham.

- Jeg kunne ikke vært mer stolt av barna mine, og takknemlig for familien min og de mest vidunderlige gudforeldre, skriver Victoria Beckham til et bilde av alle fra kirken.

Også pappa David har delt et bilde av de to dåpsbarna på Instagram.

- Veldig stolt over å se babyene mine bli døpt på en så perfekt og vakker dag. Ser vakrere og kjekkere ut enn noen gang. Vi elsker dere, Harper og Cruz, skriver fotballstjernen til bildet.

LES OGSÅ: Her rundlures David Beckham med falsk statue

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer