Ava Phillippe og Reese Witherspoon:

Kjendisdatteren viser frem kjæresten

Ava Phillippes kjæreste godkjent av kjendismoren.

NYTT BILDE: Ava Phillippe verner godt om kjæresten i sosiale medier, men nå viser hun han endelig frem til fansen igjen. Her sammen med sin berømte mor Reese Witherspoon i 2018. Foto: David Fisher / REX / NTB
NYTT BILDE: Ava Phillippe verner godt om kjæresten i sosiale medier, men nå viser hun han endelig frem til fansen igjen. Her sammen med sin berømte mor Reese Witherspoon i 2018. Foto: David Fisher / REX / NTB Vis mer
Publisert

Dersom det skulle ha blitt laget en ny versjon av «Foreldrefellen» hadde Hollywood-stjernen Reese Witherspoon (45) og datteren Ava Phillippe (21) sklidd rett inn i hovedrollene.

Mor og datter er nemlig slående like, og duoen har flere ganger også uttalt seg om et helt spesielt forhold. Nå viser det seg imidlertid at «Lovlig Blond»-stjernen må finne seg i å ikke være datterens hovedfokus lenger.

Eller sånn har det faktisk vært et par år. 21 år gamle Ava fikk nemlig seg kjæreste i 2019, men frem til nå har hun vernet godt om hvem den utkårede er.

Kjærestebilde

«Flaggermusene følte seg sjenerte … så her er et bilde av oss i stedet», skriver hun til et bilde av seg selv og kjæresten på Instagram denne uken.

Ettersom moren er blant Hollywoods mest ettertraktede skuespillere, og snart aktuell med en ny sesong av «The Morning Show», har også Ava en solid følgerskare, men svimlende 958 000 følgere på bildedelingstjenesten.

Bildet har fått svært mye oppmerksomhet det siste døgnet, og det har heller ikke gått upåaktet hen hos Witherspoon.

«Disse to», har hun kommentert, etterfulgt av en emoji med hjerteøyne.

Avas utkårede er Owen Mahoney, og de begynte ifølge Page Six å date i 2019. Den gang mente flere at Mahoney liknet på Avas far, Ryan Phillippe. Det skal imidlertid 21-åringen ikke ha vært særlig enig i, skriver avisen.

HENNES STØRSTE ROLLE: 29 år gamle Eve Hewson har hovedrollen i sukesserien «Behind Her Eyes», som for øyeblikket ligger på topplista på Netflix. Hun er datteren til en berømt stjerne! Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Skuespiller-foreldre

Ava er datter av det tidligere skuespillerparet Reese Witherspoon og Ryan Phillippe (46). 45-åringen fikk sitt store gjennombrudd i det romantiske dramaet «Cruel Intentions».

Her spilte hun blant annet sammen med Phillippe.

Duoen hadde møtt hverandre to år tidligere da Witherspoon feiret sin 21-årsdag. Året etter forlovet de seg, og i 1999, samme året som «Cruel Intentions» kom ut, ga de også hverandre sine ja og ble foreldre til datteren.

Eksparet fikk også sønnen Deacon Reese Phillippe (17) sammen.

SERIEKLAR: Datteren til Paul «Bono» Hewson har en av hovedrollene i den nye HBO-serien «The Luminaries». Video: Rød Løper/HBO. Anbefalt aldersgrense: 12 år. Vis mer

- Tøft

Siden de gikk hver til sitt i 2006 har begge fått andre barn i sine respektive forhold, og i 2012 ble Witherspoon mor til Tennessee James Toth (8), som hun har med ektemannen Jim Toth (51).

Til tross for at 45-åringen har et tilsynelatende godt og nært forhold til barna sine, har hun innrømmet i et intervju med talkshow-verten Ellen DeGeneres at hun synes mammarollen kan være veldig tøff.

- Jeg er ikke deres venn, jeg er moren deres. Noen ganger er det veldig tøft å være mamma, du må være streng. Det er en vanskelig grense. Du kan ikke krysse den, for da vil de vinne, sa hun under intervjuet i 2010.

FØDT INN I RAMPELYSET: Den 19 år gamle modellen Iris Law har to verdensberømte foreldre, og er nå på vei til å være på «alles» lepper. Video: Instagram / NTB scanpix / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Kjendisdatter åpen om spesiell karrierevei

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer