Apple Martin:

Kjendisdatteren stjal showet

Både roses og rises etter Chanel-debut denne uken.

DEBUT: Mandag denne uken gjorde kjendisdatter Apple Martin Chanel-debut, til både ris og ros. Foto: David Fisher / Shutterstock / NTB
DEBUT: Mandag denne uken gjorde kjendisdatter Apple Martin Chanel-debut, til både ris og ros. Foto: David Fisher / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Det er ikke rent sjelden at kjendisbarn følger i foreldrenes fotspor, og du finner både kjendissønner- og døtre i de fleste bransjer. Særlig i motebransjen har flere gjort det stort de seneste årene.

Det inkluderer blant andre Apple Martin (18), skuespiller Gwyneth Paltrow (50) og Coldplay-frontmann Chris Martins (45) datter.

Nå gjør hun det altså stort i motebransjen, og denne uken gjorde hun sin debut for motehuset Chanel, skriver People.

EPLET FALLER IKKE LANGT FRA STAMMEN: Her er mamma Gwyneth Paltrow i 1998. Foto: Charles Sykes/REX/ NTB
EPLET FALLER IKKE LANGT FRA STAMMEN: Her er mamma Gwyneth Paltrow i 1998. Foto: Charles Sykes/REX/ NTB Vis mer

Mandag var hun nemlig til stede under Chanels haute couture-show i Paris, kledd fra topp til tå i Chanel. Der satt hun på første rad.

Det har blant annet vekket oppsikt i motekretser, og motejournalist Derek Blasberg (40) er blant dem som er fra seg av begeistring for 18-åringens debut.

«Karl Lagerfeld møtte Apple Martin da hun var fire år gammel, og sa allerede da at hun kom til å bli en Chanel-jente en dag. Det skjedde i dag!» skriver han til et innlegg på Instagram.

Karl Lagerfeld begynte å designe for motehuset Chanel i 1982. Han gikk bort i 2019. Årets Met-galla skal hedre avdøde Lagerfeld, ifølge People.

FØDT INN I RAMPELYSET: Modell Iris Law har to verdensberømte foreldre, og er nå på vei til å være på «alles» lepper. Video: Instagram / NTB / Rød Løper Vis mer

Flere hevder at Martin er slående lik moren, som i likhet med datteren flere ganger har vært å se i antrekk fra det ikoniske motehuset.

Flere er imidlertid kritisk til 18-åringens plass i motebransjen, som de hevder er ufortjent.

«Takk for at du gir oss den perfekte beskrivelsen av en 'nepo-baby'. Når kjendis-feen lener seg over krybben når barna er fire år, og allerede gir deg alt på forhånd, uten å måtte jobbe for det. Takk for påminnelsen», skriver en, ifølge Page Six.

En «nepo-baby» er betegnelsen på kjendiser som selv er barn av kjendiser. Ofte brukes det for å beskrive barn i en privilegert livssituasjon.

LOVENDE KARRIERE: Verden har fått øynene opp for kjendissønnen Damian Hurley. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Sjokkerte på scenen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer