Tallulah Willis:

Kjendisdatteren røper forlovelse

Gratulasjonene strømmer inn fra nære og kjære.

FORLOVET: Bruce Willis og Demi Moores yngste datter Tallulah Willis avslører at hun er forlovet. Her avbildet med mor og storesøster Scout. Foto: Kristina Bumphrey / Starpix / REX / NTB
FORLOVET: Bruce Willis og Demi Moores yngste datter Tallulah Willis avslører at hun er forlovet. Her avbildet med mor og storesøster Scout. Foto: Kristina Bumphrey / Starpix / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det tidligere skuespillerparet Bruce Willis (66) og Demi Moore (58), som var gift fra 1987 til 2000, var kanskje et av de mest populære parene i Hollywood i sin tid. Sammen fikk eksparet de tre døtrene Rumer (32), Scout (29) og Tallulah (27).

Til tross for at kjærligheten forsvant har Willis og Moore beholdt vennskapet gjennom årene. Nå ser det også ut til at de stolte foreldrene er nødt til å forberede seg på bryllup.

Nå avslører nemlig eksparets yngste datter, Tallulah, at hun er forlovet med kjæresten Dillon Buss.

FORLOVET: Emilie Stordalen har forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

«Min beste venn»

I en rekke romantiske bilder på Instagram viser hun nemlig frem sin gigantiske forlovelsesring, samt hvordan frieriet skjedde.

«Med absolutt sikkerhet», skriver hun til et av innleggene, der man kan se Buss fri til sin kjære.

På bildene kan man se at han går ned på kne, før kjendisdatteren hopper opp i armene hans. Innlegget blir fulgt opp av en video der hun viser frem ringen - og en svært ristende hånd.

«Jeg kan endelig kalle deg forloveden min. Elsker deg for alltid Buuski Lu (kallenavn journ.anm.), du er min beste venn», skriver Buss til egne bilder av det nyforlovede paret.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

Strømmer inn

Som yngstemann i søskenflokken, er det kanskje ikke så rart at gratulasjonene har strømmet inn fra de eldre søstrene etter at den gledelige nyheten ble kjent.

Både Scout og Rumer ser nemlig ut til å glede seg stort over forlovelsen.

«Gråter! Jeg gleder meg så jævlig mye», skriver Scout i kommentarfeltet. Hun har i tillegg viet et eget Instagram-innlegg til nyheten.

«Jeg er så glad for denne lykkelige kjærlighetsfeiringen! Hipp hipp hurra! I dag er en velsignelse av kjærligheten deres! Velkommen til den første offisielle Willis-broren», skriver 29-åringen.

Heller ikke eldstesøsteren Rumer klarte å holde seg taus.

«Jeg elsker disse gærne barna. Gratulerer til Dillon og Tallulah, jeg elsker dere så mye og jeg er så glad på deres vegne», skriver hun.

Mange fans sperret øynene opp da filmstjernen Ashton Kutcher ut av et blå delte telefonnummeret sitt til sine følgere på Twitter. Vi slo på tråden - og her kan du se hvordan det gikk. Vis mer

- Snakket ikke på tre år

Til tross for at familien i dag ser ut til å være svært tette, avslørte Tallulah at det ikke alltid har vært sånn. I anledning morsdag 10. mai i fjor delte hun nemlig et lengre innlegg på Instagram, der hun beskrev et anstrengt forhold til moren.

Hun skrev nemlig at hun og Demi Moore ikke snakket sammen over en periode på tre år, mens moren var sammen med skuespiller Ashton Kutcher (43). De var gift fra 2005 til 2013.

«Jeg snakket ikke med moren min på nesten tre år, og i løpet av den tiden gjorde denne dagen (morsdagen, journ.anm.) meg fra fragmenterte stykker til absolutt støv», skrev 26-åringen for å beskrive det anstrengte forholdet mellom mor og datter.

Videre beskrev kjendisdatteren en hendelse der hun kjørte på vei til jobb, og brast ut i gråt da hun hørte en reklame over radioen som anbefalte en parfyme som «mødre absolutt ville elske».

Senere endret forholdet mellom mor og datter seg, og i dag skal forholdet være svært godt.

LES OGSÅ: - Han er herlig romantisk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer