Suri Cruise:

Kjendisdatteren overrasker på nye bilder

Suri Cruise vokser til.

MED MOR: Suri Cruise har blitt tenåring, og på nye bilder det ingen tvil om at stjernedatteren vokser til. Her er hun med moren Katie Holmes i New York i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix
MED MOR: Suri Cruise har blitt tenåring, og på nye bilder det ingen tvil om at stjernedatteren vokser til. Her er hun med moren Katie Holmes i New York i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Katie Holmes (41) og Tom Cruise (57) gikk lenge for å være et av Hollywoods hotteste par, etter at de i 2006 giftet de seg i en storslått bryllupsseremoni - samme år som datteren Suri (13) kom til verden.

I 2012 kom imidlertid sjokknyheten om at stjerneparet skulle skilles.

Den gang var det Holmes som skal ha bedt om skilsmisse, og Tom Cruise sitt sterke forhold til den omstridte scientologikirken skal angivelig ha vært en av årsakene til at hun ville ut av ekteskapet.

Etter skilsmissen trakk Holmes og den 13 år gamle datteren seg ut av den mye omtalte bevegelsen - og dette skal ha vært en av grunnene til at Cruise siden skilsmissen har hatt svært lite med datteren å gjøre.

13 år gamle Suri har imidlertid et svært godt forhold til moren sin, og flere ganger tidligere har tabloidpressen omtalt hvor slående lik 13-åringen er sin egen mor.

TENÅRING: Suri Cruise har blitt tenåring, og vokser utvilsomt til. Her er hun i New York nylig. Foto: NTB Scanpix
TENÅRING: Suri Cruise har blitt tenåring, og vokser utvilsomt til. Her er hun i New York nylig. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nok en gang vekker bilder av kjendisdatteren oppsikt - og blant andre Page Six har nylig skrevet om hvor stor Tom Cruise og Katie Holmes tenåringsdatter nå er blitt.

I New York

På bildene, som er tatt i New York for få dager siden, går Suri kledd i en knallrosa boblejakke og brune, varme Uggs. Det er ingen tvil om at kjendisdatteren er på full vei inn i de voksnes rekker, og på et av bildeme kan man se henne bære en bunke med papirark - noe som kan tyde på at 13-åringen kommer fra skolen.

På noen av bildene får Suri også følge av en kvinne som skal være barnepiken hennes - så helt alene gikk hun likevel i New Yorks gater.

Av bildene kommer det også frem at de var innom et bakeri.

Den unge jenta har hatt hele verdens øyne rettet mot seg siden hun kom til verden i april 2006, og det er ingen tvil om at hun ser ut til å trives i rampelyset.

MED FØLGE: Suri fikk følge av barnepiken sin mens hun gikk rundt i New Yorks gater. Foto: NTB Scanpix
MED FØLGE: Suri fikk følge av barnepiken sin mens hun gikk rundt i New Yorks gater. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Suri Cruise, som nå altså er blitt tenåring, vekket i fjor sommer igjen oppsikt - da hun og moren var på shoppingtur sammen i New York.

Da gikk de ved siden av hverandre i rikmannsstrøket Upper West Side, og de så absolutt ut til å trives i hverandres selskap.

MED MOBILEN: Som tenåringer flest, har Suri Cruise mobilen i umiddelbar nærhet. Foto: NTB Scanpix
MED MOBILEN: Som tenåringer flest, har Suri Cruise mobilen i umiddelbar nærhet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mange reagerte den gang på at Suri til forveksling begynner å bli lik sin mor, og da Holmes delte et bilde av datteren da hun fylte 12 år, var det flere som trodde at hun hadde delt et bilde av seg selv da hun var ung.

Ifølge Radar Online skal en rekke modellbyråer også ha vært interessert i å signere Suri Cruise.

Null kontakt med faren

Oppveksten har derimot ikke gått helt knirkefritt for Suri. I 2012 kom nyheten om bruddet mellom foreldrene som et sjokk på mange.

Både før og etter skilsmissen har spesielt Toms engasjement i den kontroversielle scientologikirken fått mye oppmerksomhet, men det er ikke bare forholdet til bevegelsen som har blitt snakket mye om.

Hans forhold til Suri har nemlig også fått massiv oppmerksomhet, og det er blitt skrevet mye om at han så godt som har forsvunnet ut av datterens liv de siste årene.

Filmstjernen har nemlig angivelig ikke sett datteren sin på flere år, og det har vært mamma Katie som har oppdratt Suri alene.

Far og datter har ikke vært fotografert sammen siden 2013, da Suri var syv år gammel, og i dag er det moren som har hovedansvaret for 13-åringen.

Vis mer

- Det viktigste er å forsikre meg om at barnet mitt føler seg elsket. Og at hun er glad i seg selv. Og at hva hun gjør og hvem hun er, er spesielt og viktig, sa Katie i et intervju med den britiske utgaven av Elle i fjor.

LES OGSÅ: - Vi er gode venner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer