Aimee Osbourne:

Kjendisdatteren overlevde dødsbrann

«Det som skjedde var mer enn forferdelig».

BRANN: Aimee Osbourne, Sharon og Ozzy Osbournes eldste datter, overlevde forrige uke en dødsbrann, ifølge moren. Foto: Alex Berliner / BEI / REX / NTB
BRANN: Aimee Osbourne, Sharon og Ozzy Osbournes eldste datter, overlevde forrige uke en dødsbrann, ifølge moren. Foto: Alex Berliner / BEI / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kveld forrige uke amerikansk tid brøt det ut en brann i et lydstudio i Hollywood. Brannen drepte én person, og to ble skadet som følge av farlig røyk.

Dagen etter delte Sharon Osbourne (69) at datteren Aimee Osbourne (38) var «heldig som er i live» etter at hun rømte fra bygningen.

«I dag jobbet datteren min i et innspillingsstudio i denne bygningen med produsenten sin. De er de to heldige som kom seg ut i live», skrev 69-åringen på Instagram fredag forrige uke.

Til innlegget delte hun en nyhetsartikkel fra Los Angeles Times, hvor det sto «Brann brøt ut i et platestudio i Hollywood, og etterlater seg én død og to skadde».

VEKTTAP: Kelly Osbourne avslører på Instagram at hun har gått ned mange kilo, til fansens store overraskelse. Foto: Kelly Osbourne/ Skjermdump fra Instagram Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

Ifølge brannkaptein Erik Scott var det til sammen 78 brannmenn som stoppet brannen, som gikk over to etasjer. Brannen ble slukket i løpet av 51 minutter, skriver Los Angeles Times.

«Det er hjerteskjærende at noen mistet livet i dag i denne brannen, og vi sender våre bønner til denne personen og familien deres. Det som skjedde i dag var mer enn forferdelig», fortsatte hun.

Hun skrev også at hun håper man kan lære av brannen, og få bedre brannsikkerhetsforskrifter i California.

«Denne bygningen var et kreativt knutepunkt for musikk i Hollywood, et rom som burde vært regulert for brannkode. Produsenter, musikere, miksere og artister mistet også alt utstyret deres», skrev 69-åringen, og påpekte nok en gang at bønnene hennes går ut til personen som mistet livet.

ANMELDTE: Reaksjonene lot ikke vente på seg etter at Morten Ramm la ut denne videoen på Instagram. Da tok han en uvanlig avgjørelse. Vis mer

Verken Aimee Osbourne eller faren, Ozzy Osbourne (73), har hittil kommentert hendelsen. 38-åringen er Sharon og Ozzy Osbournes eldste datter. Hun jobber som musiker.

LES OGSÅ: - Drukner sorgene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer