Lilly McFadden:

Kjendisdatteren omtaler seg som «heks»

Lilly McFadden ble født irsk katolikk. Nå har hun funnet tilknytning til en helt annen religion.

KJENDISDATTER: Lilly McFadden er datter av skuespiller Kerry Katona og Westlife-artisten Brian McFadden. Her avbildet med moren i England i juni. Foto: Aaron Parfitt / SplashNews / NTB
KJENDISDATTER: Lilly McFadden er datter av skuespiller Kerry Katona og Westlife-artisten Brian McFadden. Her avbildet med moren i England i juni. Foto: Aaron Parfitt / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lilly McFadden (18) er datter av tv-personlighet og tidligere artist Kerry Katona (40) og Westlife-stjernen Brian McFadden (41). Med sanger som «You Raise Me Up», «Uptown Girl» og «All or Nothing» gjorde bandet seg svært populære, før McFadden i 2004 forlot gruppa for å tilbringe mer tid med familien.

Nå er det imidlertid datteren som skaper overskrifter. I et eksklusivt intervju med det britiske magasinet OK! forteller hun nemlig om en litt uvanlig oppdagelse hun har gjort under coronapandemien.

Wicca-religion

Til magasinet forteller Lilly at hun begynte å eksperimentere med trylleformler for godt over ett år siden, omtrent rundt starten av den første nedstengningen.

- I begynnelsen av den første nedstengningen slet jeg virkelig. Som alle andre syntes jeg det var så vanskelig, og jeg lette etter noe for å få meg til å føle meg bedre.

Det skulle vise seg at det hun fant var noe litt utenom det vanlige.

På en skogstur oppdaget hun plutselig et hedensk symbol på et tre. Det tok hun som et tegn, og deretter begynte Lilly å praktisere Wicca-religionen.

Wicca er en del av den moderne heksebevegelsen og er dermed en hedensk religion. De fleste wicca-tilhengere kaller seg «hekser» og praktiserer en form for såkalt heksekunst eller magi.

FORVANDLES: Den kjente skuespilleren Anne Hathaway er nesten ikke til å kjenne igjen i nyinnspillingen av Roald Dahls «Heksene». Vis mer

Møter andre «hekser»

Selv omtaler Lilly seg som «heks», og kan avsløre at siden hun begynte å praktisere religionen, møter hun andre «hekser» nesten hver dag.

- Du vil ikke tro hvor mange av oss det er der ute. Og mest sannsynlig har du ingen anelse, men mange av dine venner og familiemedlemmer er hekser. Nylig var jeg på en photoshoot med mamma, og bare der møtte jeg tre eller fire stykker.

Lilly forklarer at hun ikke bruker en spiss hatt, men at hun elsker å lese i kort og at hun har tarotkort hjemme.

18-åringen ble nylig spurt om å delta i årets sesong av det populære datingprogrammet «Love Island», men avslo tilbudet.

Lilly har viktigere ting å holde på med enn å lete etter kjærligheten på TV. Hun er nemlig fast bestemt på å endre folks oppfatning av Wicca-religionen.

- Det er så trist fordi det er en så misforstått religion. Det er mange negative assosiasjoner rundt hva trolldom er. Som at det er onde kvinner som blir brent på bålet og at det er djevelens verk. Men Wicca er faktisk en fantastisk snill og god religion, understreker kjendisdatteren.

VOKST OPP: Sylvester Stallones 21 år gamle datter, Sistine, har blitt voksen. Video: Rød Løper Vis mer

- Mitt verste mareritt

Som nevnt ble Lilly tilbudt en plass i «Love Island»-villaen denne sesongen, noe hun takket pent «nei» til.

Under et tidligere intervju med OK! avslørte hun hvorfor:

- Det er ikke noe for meg. Ikke på en frekk måte, det er et morsomt show, men hvis jeg skulle gjort en stor TV-debut ville det ikke vært på «Love Island».

Hun fortalte at det å være kjærlig og intim på TV ville vært grusomt for henne, som ikke engang ville la sin tidligere kjæreste holde hånda hennes da de var ute og gikk.

DØD: Den britiske TV-personligheten ble lørdag funnet død i leiligheten sin i London. Video: Scanpix Vis mer

- For de fleste vil det å være omgitt av kjekke menn i den villaen være en drøm som går i oppfyllelse - men for meg ville det vært mitt verste mareritt.

LES OGSÅ: - Å være på sykehuset er både tøft og fint

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer