RØRENDE MELDING: Michael Jackson og Debbie Rowes datter, Paris Jackson, delte natt til lørdag et rørende bilde av sin kreftsyke mor. Foto: Broadimage, NTB scanpix
RØRENDE MELDING: Michael Jackson og Debbie Rowes datter, Paris Jackson, delte natt til lørdag et rørende bilde av sin kreftsyke mor. Foto: Broadimage, NTB scanpix Vis mer

Kjendisdatteren om sin kreftsyke mamma: - Jeg kjemper fordi hun kjemper

Micahel Jacksons datter rører med sterkt innlegg i sosiale medier.

Publisert

SEOGHØR.NO: Paris Jackson (18) er den eneste datteren til den avdøde popkongen Michael Jackson

Michael etterlot seg totalt tre barn, og Paris er «Thriller»-sangerens andre. Søsknene hennes er Michael (19) og Prince (14). 

Paris' mor, Debbie Rowe, var gift med popkongen fra 1996 til 1999. Sammen fikk paret, som på tidspunktet var et av USAs mest omtalte, to barn. 19 år gamle Michael jr. er parets biologiske barn, mens popkongen fikk 14 år gamle Prince med en ukjent surrogatmor. 

Debbie, som trakk seg tilbake fra rampelyset etter skilsmissen med den legendariske «Beat it»-sangeren, har siden bare vært i media et par ganger. Blant annet da det ble kjent at hun forlovet seg med eksmannens tidligere musikkvideoprodusent i 2014.

Kreftdiagnose 

I sommer ble hun diagnostisert med brystkreft. På Instagram har 18 år gamle Paris delt et sterkt bilde av moren, med en rørende beskjed.

Det var Daily Mail som først omtalte det hjerteskjærende bildet. Ifølge TMZ startet Debbie på en cellegiftbehandling i september, og har mistet håret som følge av dette.

Datteren er der for henne, og støtter moren gjennom den tøffe tiden.

«Jeg kjemper fordi hun kjemper. Jeg elsker deg, mamma», skriver Paris på Instagram.

På bildet hun har delt kysser hun moren i panna, mens Debbie smiler og ser i kameraet. Bildet ble lagt ut i natt og har fått over 40 000 likerklikk.

i'm a fighter because she's a fighter. love you mom

Et bilde publisert av Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson)

Brøt kontakten 

I juli kom meldingene om at Paris hadde brutt kontakten med moren sin. Duoen har siden da funnet tilbake til hverandre, og dattera hjelper henne gjennom alt det negative sykdommen medfører.

Det var i sommer TMZ som skrev at Paris ikke ville ha noe med sin egen mor å gjøre. 

- Debbie fikk nylig diagnosen og skal bli operert neste uke, men Paris vet ikke noe om det. Hun brøt all kontakt med sin mor for over ett år siden, skriver nettstedet.

Etter at Debbie og Michael Jackson gikk fra hverandre i 1999, var det nemlig popikonet som fikk full omsorgsrett for de to barna.

MOR OG DATTER: Her er Debbie og Paris sammen på Hawaii i 2013 før de brøt kontakten. Bildet ble lagt ut på Instagram.  Foto: Instagram / Paris Jackson
MOR OG DATTER: Her er Debbie og Paris sammen på Hawaii i 2013 før de brøt kontakten. Bildet ble lagt ut på Instagram. Foto: Instagram / Paris Jackson Vis mer

I 2013 prøvde Paris å ta sitt eget liv, noe som fikk Debbie til å kjempe for å få et forhold med sine to barn.

Det skal imidlertid ikke ha vært vellykket. 

Ifølge TMZ har Debbie en mistanke om at Jacksons gjenværende familie har vært en stor påvirkning når det gjelder Paris' valg om å bryte kontakten med henne.

Daily Mail skrev i sommer at 18-åringen også sluttet å følge moren sin i sosiale medier for omtrent to måneder siden. 

Hyllet norsk artist

Paris er svært god venn med norske Omer Bhatti. Han sto popkongen nær, og var i dyp sorg da han døde for syv år siden

Nordmannen har beholdt den nære kontakten med de tre barna etter Michaels død, og under bursdagen hans i sommer ga Paris ham en hyllest han sent vil glemme.

- Du har påvirket mitt liv på flere måter enn du er klar over og jeg er så takknemlig for vennskapet, familiebåndet og den åndelig forbindelsen vi har hatt de siste 18 årene. Du er en fokusert og hardtarbeidene fyr og du inspirerer meg hver dag. Det er ingen på planeten som er som deg. Gratulerer med dagen, skrev hun til en bildemontasje av dem på sin Instagram-profil. 

GODE VENNER: Norske Omer Bhatti og Paris Jackson har ikke mistet kontakten etter at Michael Jackson døde brått i 2009. Her er de gode vennene i California sammen i slutten av september i år.  Foto: Splash News, NTB scanpix
GODE VENNER: Norske Omer Bhatti og Paris Jackson har ikke mistet kontakten etter at Michael Jackson døde brått i 2009. Her er de gode vennene i California sammen i slutten av september i år. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer

Etter «Thriller»-sangeren gikk bort for snart syv år siden, byttet Omer navn til Omer Michael Bhatti som en hyllest til sin gode venn og mentor

Den tidligere «Norske talenter»-dommeren legger også stadig ut bilder i sosiale medier med popheltens tre barn, noe som beviser deres nære kontakt. 

    

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer