Ireland Baldwin:

Kjendisdatteren med stikk til faren

Dro opp 15 år gammel kommentar.

KRITIKK: Ireland Baldwin, Alec Baldwins eldste datter, har stått i mye kritikk. Foto: John Salangsang/Shutterstock/NTB
KRITIKK: Ireland Baldwin, Alec Baldwins eldste datter, har stått i mye kritikk. Foto: John Salangsang/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Datteren til skuespillerne Kim Basinger (68) og Alec Baldwin (63) har vært i rampelyset helt siden hun var en liten jente. Det har imidlertid også hatt sine baksider.

Onsdag la nemlig Ireland Baldwin (26) ut en TikTok-video, hvor hun ser tilbake på fortiden si. I videoen viser hun til noen av de nedlatende ordene hun har blitt kalt opp gjennom årene - både av mediene og av sin egen far.

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

Nedlatende mot datteren

Kjendisdatteren ble nylig med på en den populære trenden, hvor man blant annet kan lage sine egne videoversjoner av sangen «That's Not My Name».

«Mitt navn er Ireland, men media liker å kalle meg …», sto det innledningsvis i teksten over videoen, som også ble delt på Instagram, ifølge Us Magazine.

Videre i videoen viser 26-åringen til at hun blant annet har blitt kalt for «feit» og «oppmerksomhetssyk», etterfulgt av «en tankeløs liten gris».

Sistnevnte sitat tilhører hennes berømte far.

Tilbake i april 2007 ble det nemlig lekket en talemelding, hvor han kalte sin da elleve år gamle datter for de nedlatende ordene. Dette skjedde midt oppi skilsmissen med Irelands mor, Kim Basinger.

Kort tid etter hendelsen ga «It's complicated»-skuespilleren en offentlig unnskyldning til dattera, under en TV-opptreden på talkshowet «The View», ifølge ABC News.

- Å kalle barnet ditt en gris eller noe annet, er åpenbart upassende, og jeg beklager til datteren min for det. Alle som kjenner meg vet at jeg har et godt forhold til henne, skal han ha sagt ifølge nettstedet.

- Bekymret meg

Videre i det nevnte Instagram-innlegget deler 26-åringen også sine tanker om at hun tidligere har brukt mye tid på å bekymre seg for overskrifter og kommentarer.

«Kan du tro det? Kan du tro hvor mye kontroll vi gir andre og hvor mye makt vi gir deres fortellinger. Kanskje du ikke opplever dette i den graden som jeg gjør, men de fleste av oss har opplevd å bli kalt for diverse navn».

I dag prøver hun å unngå de negative kommentarene, og gleder seg i stedet over et nytt prosjekt som hun har jobbet med i lengre tid.

«Jeg vet at beslutningen min om å jobbe innenfor underholdningsbransjen vil føre til en konstant sammenlikning med prestasjonene til begge mine foreldre, og jeg fortsetter å omfavne de delene av meg som faktisk likner dem», skriver hun, og legger til:

«Men jeg er veldig glad for å vise dere personen jeg er, og personen jeg har blitt veldig stolt av».

LES OGSÅ: - Vi passet ikke sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer