Willow Smith etter Oscar-dramet:

Kjendisdatteren med kryptisk melding

Deler kryptisk innlegg etter Oscar-dramaet.

KRYPTISK: Kjendisdattera Willow Smith bryter stillheten på sosiale medier. Foto: Doug Peters / EMPICS / NTB
KRYPTISK: Kjendisdattera Willow Smith bryter stillheten på sosiale medier. Foto: Doug Peters / EMPICS / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Will Smith (53) sjokkerte mildt sagt publikum i det han løpte opp på scenen og slo til Chris Rock (59), etter at han spøkte om kona hans.

I etterkant har Smith riktignok gitt komikeren en offentlig unnskyldning for oppførselen hans, og la ikke skjul på at han var flau over måten han håndterte situasjonen.

Seinest i går brøt kona Jada Pinkett Smith (50) stillheten etter Oscar-dramaet. Men nå er det altså dattera deres Willow Smith (21), som har lettet på hjertet.

ETTER SLAGET: Flere videoer viser hva som skjedde i etterkant av Will Smiths slag mot Chris Rock under Oscar-utdelingen natt til mandag. Vis mer

- Går gjennom mye

Det har vært relativt stille på Smith-barnas sosiale medier, men to dager etter Oscar-dramaet har deres 21 år gamle datter Willow lagt ut et kryptisk innlegg på Instagrams historiefunksjon, skriver E! News.

«Vet du hvem som går gjennom mye akkurat nå? Bokstavelig talt alle. Bare vær snill», står det i tirsdagens innlegg.

Hun utdyper ikke noe ytterligere.

HOLDER SAMMEN: Til tross for Oscar-dramet dukket familien opp på Vanity Fairs etterfest. Foto: Doug Peters / EMPICS / NTB
HOLDER SAMMEN: Til tross for Oscar-dramet dukket familien opp på Vanity Fairs etterfest. Foto: Doug Peters / EMPICS / NTB Vis mer

Også broren, Jaden Smith (23), har tydd til sosiale medier. Knapt noen timer etter at faren skapte furore under utdelingen, var han rask med å skrive en Twitter-melding.

- Og det er slik vi gjør det, lød meldingen.

Eksakt hva disse ordene er rettet mot, er fremdeles uvisst, men reaksjonene på posten dreier seg i all hovedsak om Oscar-bråket.

SLÅR: Will Smith slo komiker Chris Rock under årets Oscar-utdeling etter at Rock vitset om kona til Smith. Video: AP Vis mer

Brøt stillheten

Tirsdag kom Jada Pinkett Smith med sitt første offentlige utspill etter at hennes mann, Will Smith, slo til komiker Chris Rock, etter at han spøkte om konas hudsykdom Alopecia.

- Dette er sesongen for helbredelse - og jeg er her for det, lyder stjernas kryptiske melding, som hun delte på Instagram.

Det var da Rock skulle dele ut prisen for beste dokumentarfilm, at han slo an en spøk og refererte til Smiths kone ved å si at han så fram til å se en oppfølger til «G.I. Jane» - en film fra 1997 hvor Demi Moore spiller en snauklipt soldat.

FORKLARTE SEG: Will Smith forklarte i talen sin om hvorfor han slo til komiker Chris Rock. Video: Dagbladet/AP. Vis mer

Det var noe som fikk Smith til å se rødt. Han reagerte med å innta scenen og slo Rock i ansiktet. Da han satt seg ned på plassen sin igjen, ropte han:

- Hold min kones navn utenfor den jævla munnen din.

Pinkett var ærlig i fjor om at hun lider av den autoimmune sykdommen alopecia, så spøken falt naturligvis ikke i god jord.

LES OGSÅ: På Oscar-fest etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer