Meadow Walker:

Kjendisdatteren måtte fjerne svulst

Meadow Walker deler private detaljer om helsen.

ÅPEN: Meadow Walker åpnet opp til følgerne sine angående helsen sin. Foto: Chris Delmas / AFP / NTB
ÅPEN: Meadow Walker åpnet opp til følgerne sine angående helsen sin. Foto: Chris Delmas / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Meadow Walker (23), som er datteren til den avdøde «Fast and furios»-stjernen Paul Walker, avslørte nylig til følgerne sine på Instagram at hun hadde gått gjennom en omfattende operasjon.

Det skriver Entertainment Tonight.

FØLES RIKTIG: Nå, over seks år etter at Meadow Walker mistet sin berømte pappa, publiserer hun et fram til nå ukjent klipp av Paul Walker. VIDEO: @meadowwalker Instagram / Bilder: NTB Scanpix Vis mer

Fjernet svulst

23-åringen fjernet en svulst for to år siden. Det delte hun med følgerne sine ved å legge ut et bilde av seg selv iført en operasjonslue.

På bildet har hun også flere fiduciale markører ved panneregionen, som er kjent for å brukes i MR-undersøkelser, for utredning ved hjernesvulster.

«For to år siden i dag. Jeg har kommet veldig langt. Ha det bra svulst. Velsignet og takknemlig», skrev Meadow under bildeteksten på Instagram.

Meadow har foreløpig ikke utdypet eller gitt mer informasjon i forbindelse med innlegget hun delte.

Under bildet la blant annet Vin Diesel (54) igjen en emoji med foldede hender i kommentarfeltet, mens Christy Turlington, Genesis Rodriguez og flere venner har skrevet støttende kommentarer.

Vis mer

Giftet seg

Forrige måned ble det kjent at 23-åringen hadde giftet seg med forloveden Louis Thornton-Allan, etter at hun hadde delt den gledelige nyheten i en video på Instagram.

«Vi er gift!!!!», skrev Meadow i bildeteksten til videoen på Instagram den gang.

Paret giftet seg på en strand i Den dominikanske republikk.

Bryllupet skal ha vært lite og intimt, og ble tilbrakt sammen med familie og nære venner, inkludert farens «Fast and Furios»-kollegaer Diesel og Jordana Brewster.

Fra seremonien ble det også delt bilder av Diesel, Meadows gudfar, som fulgte henne til alteret. Det skal ha vært et rørende øyeblikk for alle som var til stede.

LES OGSÅ: - Var full hele 2016

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer