Frances Bean Cobain:

Kjendisdatteren kom med privat avsløring etter to år

- Det er en daglig kamp, innrømmer Nirvana-vokalistens datter.

NYKTER: Frances Bean Cobain avslørte på Instagram at hun har holdt seg edru i to år. Her med moren Courtney Love på MET-gallaen i 2017. Foto: Billy Farrell/BFA/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
NYKTER: Frances Bean Cobain avslørte på Instagram at hun har holdt seg edru i to år. Her med moren Courtney Love på MET-gallaen i 2017. Foto: Billy Farrell/BFA/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Frances Bean Cobain (25), best kjent som datteren til den avdøde Nirvana-vokalisten Kurt Cobain og sangeren Courtney Love (53), avslørte i et innlegg på Instagram-profilen sin nylig at hun hadde holdt seg helt nykter i to år.

Nettstedet People var først ute med å omtale saken.

I innlegget hun nå deler med følgerne sine, forteller hun om hvorfor hun valgte å holde sine problemer med rusavhengighet hemmelig frem til nå.

«Jeg tenkte jeg ville begynne dette innlegget med å dele et vakkert øyeblikk fra Oahu i naturen med min kjære. Dette øyeblikket er en presentasjon av hvem jeg er den 13. februar 2018. Det er helt fantastisk her, spesielt siden det er mitt andre år som edru», skriver hun.

«Hennes kjære» som hun refererer til i teksten er musikeren Matthew Cook.

Saken fortsetter nedenfor.

KJÆRESTER: Matthew Cook og Frances Bean Cobain feiret nylig ett år som kjærester. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Matthew Cook og Frances Bean Cobain feiret nylig ett år som kjærester. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Det er en interessant beslutning å dele mine følelser om noe så intimt i et offentlig forum. Det faktum at jeg er nykter er ikke egentlig offentlig kjent, og det er bevisst. Men jeg synes det er viktigere å legge til side min frykt for å bli dømt eller misforstått», fortsetter Frances.

- Det er en daglig kamp

25-åringen går ikke inn på detaljer i innlegget om hva det var hun var avhengig av. men hun er tydelig på at hun ønsket å begynne en sunnere livsstil.

Musikerdatteren forklarer videre at hun, ved å dele sin historie og opplevelse, håper å hjelpe andre som går gjennom noe lignende.

​Det er tydelig at det å holde seg nykter har vært en tøff og lang reise for 25-åringen, men hun er sikker på at det er den beste beslutningen hun har tatt.

«Det er en daglig kamp å være til stede i alle de smertefulle, ubehagelige og tragiske tingene som har skjedd eller som kommer til å skje», skriver hun.

Saken fortsetter nedenfor.

SJOKKERENDE DOKUMENTAR: En tidligere politisjef ønsket at etterforskningen av dødsfallet til Kurt Cobain skulle bli gjenopptatt. Ekskona Courtney Love forsøkte å stoppe filmen som fremmet påstandene. Video: Daredevils film Vis mer Vis mer Vis mer

Vanskelig barndom

​Frances Bean mistet som kjent faren sin, den ikoniske Nirvana-vokalisten Kurt Cobain, da han tok sitt eget liv i 1994.

Hun var kun 20 måneder gammel da faren gikk bort, og hun har store deler av livet hatt et turbulent forhold til moren Courtney Love - som har slitt med rusproblemer og økonomiske utfordringer.

Det hele endte i en rettssak, og moren fikk til slutt besøksforbud mot datteren i 2009.

25-åringen har hele livet savnet en farsfigur. I et intervju fra 2015 med musikkmagasinet Rolling Stone fortalte Frances åpenhjertig om savnet etter den avdøde faren.

MUSIKER: Kurt Cobain var sanger og gitarist i det berømte bandet Nirvana. Her med datteren og Courtney Love på MTV Music Awards i 1992. Foto: Reuters/ NTB Scanpix
MUSIKER: Kurt Cobain var sanger og gitarist i det berømte bandet Nirvana. Her med datteren og Courtney Love på MTV Music Awards i 1992. Foto: Reuters/ NTB Scanpix Vis mer

- Han kom til et punkt der han måtte ofre alt for musikken, for det var det verden forventet av ham. Jeg tror det er én av grunnene til at han ikke ville leve lenger, sa Frances og fortsatte:

- Hadde han levd, ville jeg hatt en far - og det hadde vært en fantastisk opplevelse.

​Gjenopptok kontakten

I 2015 hadde den offisielle dokumentaren om avdøde Kurt Cobain premiere under Sundance filmfestival.

På premieren til «Kurt Cobain: Montage of Heck», var det likevel ikke bare selve filmen som fikk oppmerksomhet.

Cobains tidligere ektefelle Courtney Love dukket nemlig opp på den røde løperen, sammen med datteren.

Dette var første gang mor og datter viste seg offentlig sammen på over fem år siden besøksforbudet og rettssaken, skrev TMZ. Courtney og Frances Bean poserte sammen på den røde løperen med armen rundt hverandre, og så ut til å ha en bedre tone enn på lenge.

​Skilsmissen

Frances Bean har tidligere vært gift med Isaiah Silva (33), men devalgte å skille seg etter to år som mann og kone. Den tidligere duoen forlovet seg i 2012 og ​giftet seg i en hemmelig seremoni sommeren 2014.

I sommer fant 25-åringen altså lykken på ny, da hun ble kjæreste med musikeren Matthew Cook, som spiller i rockebandet «The Ceremonies».

Paret har ikke vært redd for å vise følelsene de har for hverandre til resten av verden, og Frances deler flittig bilder av dem på sosiale medier.

De to turtelduene feiret nylig ett år som kjærester og i den anledning delte Frances et bilde med følgerne sine på Instagram-profilen sin.

LES OGSÅ: Hun var involvert i Kurt Cobains død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer