Ava Phillippe:

Kjendisdatteren hardt ut: – Kan og vil blokkere

Kjendisdatteren åpnet seg om egen seksualitet. Det skapte reaksjoner.

MOR OG DATTER: Ava Phillippe og mamma Reese Witherspoon avbildet på filmpremiere i desember. Foto: AFF-USA / Shutterstock / NTB
MOR OG DATTER: Ava Phillippe og mamma Reese Witherspoon avbildet på filmpremiere i desember. Foto: AFF-USA / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Det har de siste årene blitt rettet stor oppmerksomhet mot Ava Phillippe (22). Hun er datteren til en av Hollywoods mest kjente blondiner, Reese Witherspoon (45), og mor-datter-duoen har flere ganger skapt overskrifter sammen.

Flere mener nemlig datteren er slående lik sin mor.

HYLLEST: Reese Witherspoon delte et bilde av datteren på Instagram. Det fikk kommentarfeltet til å renne over. Bilder: NTB. Reporter: Celina Morken Vis mer

Det er imidlertid ikke bare familielikheten som sørger for overskrifter. Kjendisdatteren har en million følgere på Instagram, og svarte nylig åpent og ærlig på spørsmål fra følgerne sine om blant annet egen seksualitet.

Det var imidlertid noe som ikke falt i god jord, skal man tro kjendisdatteren selv.

22-åringen har i ettertid sett seg nødt til å ty til Instagram for å slå ned på de hatefulle kommentarene som skal ha strømmet inn.

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

Snakket om legningen sin

I fjor sommer viste Phillippe frem sin utkårede Owen Mahoney, som hun skal ha datet siden 2019. Da hun forrige uke svarte på spørsmål fra fansen på Instagram, kunne hun imidlertid avsløre at det ikke er gitt at kjæresten hennes skal være mann.

«Liker du gutter eller jenter?» skal ett av spørsmålene ha vært, ifølge E! News. Til det skal Phillippe ha svart følgende:

«Jeg er tiltrukket av … mennesker! (Kjønn er ikke så viktig)».

FØDT INN I RAMPELYSET: Den 19 år gamle modellen Iris Law har to verdensberømte foreldre, og er nå på vei til å være på «alles» lepper. Video: Instagram / NTB / Rød Løper Vis mer

Siden den gang har 22-åringen mottatt det hun beskriver som «urimelige» og «hatefulle» kommentarer som flere har lagt igjen i kommentarfeltet til innleggene hennes. Det skriver medier som People og US Weekly.

Hun har imidlertid gitt en klar og tydelig beskjed til følgerne sine:

«En rask påminnelse: Jeg kan og vil blokkere profiler som kommenterer urimelige/hatefulle meldinger under innleggene mine», skrev hun på sin Instagram-story, og fortsatte:

«Min Instagram-profil er ikke et sted for grusomhet/hatefulle ytringer, og jeg har tenkt å gjøre det jeg kan for å beholde det slik. Fred og kjærlighet».

SERIEKLAR: Datteren til Paul «Bono» Hewson har en av hovedrollene i den nye HBO-serien «The Luminaries». Video: Rød Løper/HBO. Anbefalt aldersgrense: 12 år. Vis mer

Kjendisdatteren ga derimot ingen konkrete eksempler på kommentarene hun hadde mottatt, men de ser nå ut til å ha blitt slettet.

Selv om Phillippe ikke satte ord på legningen sin har flere kjendiser stått frem før henne, og fortalt at de er tiltrukket av folks personlighet fremfor kjønn.

Blant dem er Bella Thorne (24) og Cara Delevingne (29), som begge identifiserer seg selv som panseksuell. Begrepet brukes når folk tiltrekkes personlighet fremfor ytre faktorer som kjønn.

KUNST: Catwalken til det spanske motehuset «Desigual» tok en overraskende vri. Video: Rød Løper Vis mer

Vekket oppsikt

Phillippe får som nevnt stadig oppmerksomhet for hvor lik hun er mamma Reese Witherspoon. Av den grunn var det flere som så seg nødt til å heve et par øyenbryn da hun i fjor sommer delte bilde med kjæresten.

Følgerne gikk bortimot amok i kommentarfeltet, da de mente at kjæresten ironisk nok lignet hennes far, Ryan Phillippe (47).

FORELDRE: Reese Witherspoon og Ryan Phillippe i 1999. Foto: Bei / REX / NTB
FORELDRE: Reese Witherspoon og Ryan Phillippe i 1999. Foto: Bei / REX / NTB Vis mer

«Hei, Reese og Ryan», ble det blant annet kommentert under bildet.

Da Phillippes foreldre var på hennes og kjærestens alder i 1999, spilte de mot hverandre i filmen «Cruel Intentions». Flere i kommentarfeltet mente at å se Phillippe og Mahoney sammen, var som å bli tatt tilbake i tid.

Åpnet seg om å være ung mor

Hvis man regner på det, er det ikke vanskelig å finne ut at Reese Witherspoon ble mamma i ung alder. Datteren Ava Phillippe er skuespillerens eldste barn, og er i dag 22 år gammel.

Witherspoon var på datterens alder da hun først ble mamma, og har siden den gang blitt trebarnsmor.

LOVENDE KARRIERE: Verden har fått øynene opp for kjendissønnen Damian Hurley. Video: Rød Løper Vis mer

Hun deler sønnen Deacon Reese Phillipe (18) med eksmannen Ryan Phillippe, og fikk i 2012 sistemann Tennessee James Toth (9) med ektemannen Jim Toth (51).

I høst kunne «Legally Blonde»-stjernen avsløre i en YouTube-video at det var mye enklere å bli mamma som 23-åring, enn som 37-åring. Hun skylder på at den fysiske formen var mye bedre som ung, da det er krevende å bringe nytt liv til verden.

Det skal likevel ikke ha vært enkelt å bli mamma i ung alder heller.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

– Skal jeg være helt ærlig, var jeg livredd. Jeg ble gravid som 22-åring og visste ikke hvordan jeg skulle kombinere jobb og morsrollen. Hele livet ditt forandrer seg, alt du tror på, alt du spiser, all uavhengighet du har forandrer seg. Du kan ikke gå ut av døren uten å tenke på et annet menneske, sa hun i en YouTube-video i høst.

LES OGSÅ: «Farmen»-profilen røpet nytt steg i forholdet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer