Suri Cruise

Kjendisdatteren har ikke sett faren på ti år

Suri Cruise er en tro kopi av sine verdensberømte foreldre.

SURI CRUISE: Kjendisdatter Suri Cruise i New York i mars 2022. Foto: Dylan Travis / Abacapress.com / NTB
SURI CRUISE: Kjendisdatter Suri Cruise i New York i mars 2022. Foto: Dylan Travis / Abacapress.com / NTB Vis mer
Publisert

Lenge før hun kom til verden, i april 2006, var Suri Cruise (15) på «alles lepper». Som datter av et datidens hotteste kjendispar, var mange nysgjerrig på hvordan hun så ut, hvem hun var og om hun kommer til å følge i stjerneforeldrenes fotspor.

Og nå i ettertid kan vi se at hun er blitt en tro kopi av sine verdensberømte foreldre!

Som datter av skuespillerne Katie Holmes (43) og Tom Cruise (59) ble hun jaktet på av paparazzier fra det øyeblikket hun ble født, og mamma Katie har gjort alt i sin makt for å skåne datteren for jaget fra fotografene.

På sin offisielle Instagram-konto har hun likevel delt private bilder i anledning datterens fødselsdag og andre milepæler i livet.

Og da Suri fylte 15 år delte hun et rørende innlegg og det samme gjorde hun på morsdagen i 2021. Da takket hun for morskapet, og for at hun får være nettopp Suris mor.

Ville ut av Scientologikirken

Katie Holmes og Tom Cruise var gift fra 2006 til 2012. Bryllupet fant sted i Italia, og var et bryllup i regi av Scientologikirken - en trosretning Tom Cruise fikk Katie Holmes til å bli en del av da de to begynte å date i 2005.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer