Catherine Zeta-Jones og Carys Zeta Douglas:

Kjendisdatteren gjør som sin berømte mor

16-åringen er på vei inn i rampelyset i kjølvannet av sin Oscar-vinnende mamma.

FØLGER I MORS FOTSPOR: 16 år gamle Carys Zeta Douglas gjør som mamma Catherine Zeta-Jones og beveger seg inn i rampelyset. Her er mor og datter på Fendi-visning i Roma i juli. Foto: Swan Gallet/ WWD/ Shutterstock/ NTB scanpix
FØLGER I MORS FOTSPOR: 16 år gamle Carys Zeta Douglas gjør som mamma Catherine Zeta-Jones og beveger seg inn i rampelyset. Her er mor og datter på Fendi-visning i Roma i juli. Foto: Swan Gallet/ WWD/ Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når barna til superstjernene begynner å bli store og selv beveger seg inn i rampelyset sakte, men sikkert, er det mange som lar seg begeistre. Det er heller ikke uvanlig at barn av kjendiser hankes inn av kjente merkevarer for å være deres ansikt utad.

Blant disse merkevarene finner vi det luksuriøse motehuset Fendi, som gjerne blir frontet av verdens største stjerner.

De som senest har tatt steget foran kamera for å fronte det italienske merket er den Oscar-vinnende skuespilleren Catherine Zeta-Jones (50) og hennes datter Carys Zeta Douglas (16), som skuespilleren har med ektemannen Michael Douglas (75) - som for øvrig selv har vunnet to Oscar-statuetter.

Gjennom kampanjen med emneknaggen #MeAndMyPeekaboo, som reklamerer for Fendis veske ved navnet «Peekaboo», har motehuset skapt et konsept hvor de samler ikoniske kvinner som er i slekt.

Ligner på mamma

I løpet av det siste året har kjendisdatteren Carys for første gang stilt opp foran kamera profesjonelt.

I fjor sommer frontet hun blant annet magasinet Town and Country med moren, Catherine, før de igjen var å se sammen denne høsten på forsiden av Vanity Fair - et magasin som mange av de største stjernene tidligere har frontet.

Artikkelen fortsetter under bildene.

MOR OG DATTER: Catherine Zeta-Jones og Carys Zeta Douglas stilte opp sammen for det italienske motehuset Fendi. Foto: Courtesy Fendi
MOR OG DATTER: Catherine Zeta-Jones og Carys Zeta Douglas stilte opp sammen for det italienske motehuset Fendi. Foto: Courtesy Fendi Vis mer
SAMMEN: Kjendisdatteren har stilt opp sammen med moren Catherine på sine første modell-oppdrag. Foto: Courtesy Fendi
SAMMEN: Kjendisdatteren har stilt opp sammen med moren Catherine på sine første modell-oppdrag. Foto: Courtesy Fendi Vis mer

Nå har mor og datter altså stilt opp sammen en tredje gang, men denne gangen for et av verdens største motehus. På bildene er 16-åringen en tro kopi av den unge Catherine Zeta-Jones, og mor-datter-båndet kommer tydelig frem på bildene.

- Vi hadde det så gøy på sett. Humoren vår er ganske lik så vi ler hele tiden når vi er sammen. Hun er helt ærlig den morsomste jeg kjenner, sier kjendisdatteren om moren sin, ifølge People.

Catherine Zeta-Jones sliter med kjolen i vinden på rød løper Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

Catherine på sin side kan bekrefte at hun og datteren står hverandre nært.

- Vi er veldig nære. Vi kan snakke med hverandre om alt, hevder Catherine.

I fotsporene til Kardashian

Dette er ikke første gang Fendi har brukt «mor og datter»-konseptet for å fremme «Peekaboo»-vesken. I anledning veskens tiårsjubileum i fjor, var det ingen ringere enn tre generasjoner Kardashian som frontet merket.

Catherine og datteren går altså i fotsporene til selveste Kris Jenner (63), Kim Kardashian (39) og North West (6). Dette var for øvrig Norths første internasjonale modelloppdrag.

Den verdenskjente trioen poserte sammen på en rekke bilder, samt stilte opp i en video, for å vise det spesielle båndet mellom familiemedlemmer.

I etterkant av fotoseansen har Kim innrømmet at hun hadde med seg spiselige bestikkelser for å få datteren gjennom den lange arbeidsdagen.

- Vi hadde gummibjørner på sett som bestikkelser, sa hun til Grazia Magazine, gjengitt av Daily Mail.

GALLA: Da Kim Kardashian møtte opp på årets MET-gala, var det flere som sperret opp øynene. I etterkant har også leger kritisert antrekket hennes. I denne ukens episode av «Keeping up with the Kardashians», får vi se alt strevet som krevdes for å få på kjolen. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Flere gjør som mamma

Til tross for at verken Carys eller Norths karrierer har skutt i været helt ennå, er det ikke usannsynlig at de etter hvert går i mødrenes fotspor. Det er nemlig ikke uvanlig at kjendisbarna også velger seg et liv i offentligheten.

Eksempler på dette er Kaia Gerber (18), datter av tidligere supermodell Cindy Crawford (53).

Allerede som 15-åring gjorde Kaia sitt inntog i motebransjen og vant i 2016 en pris for «Beste modell-gjennombrudd», ifølge Daily Mail. Hun har også på kort tid blitt sammenlignet med modellkollegaene Kendall Jenner (23) og Gigi Hadid (24), som er blant denne generasjonens største modellstjerner.

Om Catherine Zeta-Jones datter velger å gå i mammas fotspor og inn i filmbransjen, gjenstår dermed bare å se.

LES OGSÅ: Overrasket med datteren (2)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer