Maude Apatow

Kjendisdatteren følger i morens fotspor

Gjør braksuksess i Hollywood.

KJENDISDATTER: Her er Maude Apatow (t.h.) avbildet med sin berømte mor Leslie Mann og søsteren Iris i 2018. Foto: Matt Baron / REX / NTB
KJENDISDATTER: Her er Maude Apatow (t.h.) avbildet med sin berømte mor Leslie Mann og søsteren Iris i 2018. Foto: Matt Baron / REX / NTB Vis mer
Publisert

HBO-serien «Euphoria» er en av verdens mest populære serier, og har vært springbrett for stjerner som Zendaya (25), Sydney Sweeney (24) og Hunter Schafer (23).

KRITISKE: Ny sesong av HBO-suksessen «Euphoria» er endelig her, men det er én ting seerne ikke er like imponert over etter å ha sett første episode. Vis mer

Også den 24 år gamle skuespilleren Maude Apatow, som har rollen som Lexi Howard, har gjort braksuksess i Hollywood - og har dermed fulgt i sine berømte foreldres fotspor.

Maude Apatow er nemlig eldstedatteren til skuespiller Leslie Mann (49) og filmregissør Judd Apatow (54). Leslie Mann er kjent for sine roller i utallige «chick flick»-filmer - flere av dem skrevet og regissert av ektemannen Judd.

DEN GANG DA: Skuespiller Leslie Mann med ektemannen Judd Apatow og døtrene Iris og Maude Apatow under premieren på 'Knocked Up' i mai 2007. Foto: Angello Picco / REX / NTB
DEN GANG DA: Skuespiller Leslie Mann med ektemannen Judd Apatow og døtrene Iris og Maude Apatow under premieren på 'Knocked Up' i mai 2007. Foto: Angello Picco / REX / NTB Vis mer

Også døtrene Maude og Iris Apatow (19) har hatt roller i foreldrenes skuespiller-prosjekter, og «Euphoria»-stjernen er å se side om side med sin mor i blant annet «Knocked Up» (2007), «Funny People» (2009) og «This Is 40» (2012).

FØDT INN I RAMPELYSET: Den 21 år gamle modellen Iris Law har to verdensberømte foreldre, og er nå på vei til å være på «alles» lepper. Video: Instagram / NTB / Rød Løper Vis mer

- Jeg har elsket å spille helt siden jeg var liten. Pappa har vært mentoren min, og har gitt meg mange råd når det kommer til skuespill, skriving og regi. Men det er vanskelig å ta imot råd fra foreldrene dine, uten å automatisk å bli opprørsk, har hun tidligere sagt i et intervju med nettstedet High Snobiety.

Under pandemiåret fikk hun også rollen i farens komedie «The King of Staten Island», der hun spiller søsteren til karakteren til skuespiller Pete Davidson (28). Hvis kjæreste er reality-stjernen Kim Kardshian (41).

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

Dukket opp i København

Før pandemien hadde Maude planer om å flytte hjemmefra og starte på sitt nye kapittel i livet, men hun innså raskt at det kanskje ikke var riktig tidspunkt å løsrive seg fra foreldrene og lillesøsteren.

- Jeg er definitivt gammel nok til at det burde skje, men da jeg så alt som skjedde mens vi var i lockdown føltes det ikke som den beste timingen. Men det har vært fint å være med familien min, og vi er jo mye sammen uansett, sa hun til High Snobiety i 2020.

Men nå som verden endelig har åpnet opp igjen, har den 24 år gamle Hollywood-stjernen gjort det mange av oss har savnet aller mest - nemlig å reise.

Denne våren har hun vært i København i Danmark og på Island, og har lagt ut bilder fra ikoniske turistattraksjoner som kanalbåttur på Søene og på Nyhavn.

Både den norske artisten Sigrid (25) og skuespiller Kristine Frøseth (26) har lagt igjen hjerte-emojis i kommentarfeltet.

Og ferien til Skandinavia har gjort så inntrykk på «Euphoria»-stjernen, at hun med glimt i øyet sier at hun nå har lyst til å flytte nettopp til København.

I februar bekreftet HBO på sosiale medier at «Euphoria» er blitt fornyet med en tredje sesong, og forhåpentligvis blir karakteren Lexi og skuespiller Maude å se i sesongen som ventes å ha premiere i 2023.

VOKST OPP: Sylvester Stallones 23 år gamle datter, Sistine, har blitt voksen. Video: Rød Løper Vis mer

Kjæresterykter rundt «Euphoria»-kolleger

Lillesøsteren Iris har for øvrig funnet lykken med Hollywood-kjendissønn Ryder Robinson (18), som er sønnen til skuespiller Kate Hudson (42) og hennes musikereksmann Chris Robinson (55).

Forholdet ble offisielt på selveste valentinesdagen, og kjendismødrene Leslie Mann og Kate Hudson var blant de første til å dele hjerter i kommentarfeltet.

Kjæresteryktene har også svirret rundt Maud Apatow, og ifølge amerikansk tabloidpresse skal 24-åringen ha vært linket til både «Euphoria»-kollegaene Lukas Gage (26) og Angus Cloud (23), etter flørting og bildedelinger på sosiale medier.

Men foreløpig har kjendisdatteren Maude Apatow vernet godt om privatlivet sitt, og har hverken bekreftet eller avkreftet kjæresteryktene.

Denne saken ble først publisert på KK.no

LES OGSÅ: Kjendisdatteren med stikk til faren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer