Rumer Willis:

Kjendisdatteren er ikke til å kjenne igjen

Flere sperret opp øynene da Rumer Willis entret den røde løperen med ny sveis.

STOR ENDRING: Rumer Willis' lange, lyse lokker er en ny stil for henne. Her med søstrene Scout og Tallulah. Foto: NTB Scanpix
STOR ENDRING: Rumer Willis' lange, lyse lokker er en ny stil for henne. Her med søstrene Scout og Tallulah. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Rumer Willis (29), datteren til det tidligere skuespillerparet Bruce Willis (63) og Demi Moore (55), overrasket stort da hun for et par uker siden dukket opp på den røde løperen i Hollywood.

Som datter av to verdenskjente skuespillere, har 29-åringen tilbragt mye tid i rampelyset. Dermed har hun blitt et kjent fjes for mange.

Hun deltok også i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse» i 2015, der hun stakk av med seieren sammen med dansepartneren Valentin Chmerkovskiy (32).

Rumer er kjent for å til stadighet variere hårstilen sin, men den nye sveisen hun viste frem i forkant av en «roast» av pappa Bruce, er en frisyre fansen aldri har sett på henne tidligere.

NY SVEIS: Rumer Willis har byttet ut den korte boben med langt, blondt hår. Foto: NTB Scanpix
NY SVEIS: Rumer Willis har byttet ut den korte boben med langt, blondt hår. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den 29 år gamle kjendisdatteren har nemlig gått fra en kort, rødlig bob til lange, blonde lokker og pannelugg.

Kjendisdatteren så ut til å storkose seg på den røde løperen med søstrene Scout (27) og Tallulah (24).

Trioen poserte villig for fotografene, og det kom tydelig frem at det er et tett bånd mellom de tre søstrene, som alle har hatt sine oppturer og nedturer de siste årene.

Saken fortsetter nedenfor.

LATTER: Yngstesøster Tallulah brøt ut i latter på den røde løperen, mens Rumer og Scout smilte bredt til fotografene. Foto: NTB Scanpix
LATTER: Yngstesøster Tallulah brøt ut i latter på den røde løperen, mens Rumer og Scout smilte bredt til fotografene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
MORO: Søskentrioen hadde det svært gøy på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix
MORO: Søskentrioen hadde det svært gøy på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

På bildedelingstjenesten Instagram har 29-åringen lagt ut flere bilder med sitt lange, blonde hår, som hun har fått mange positive reaksjoner på.

Wedding Crashers #beanfieldwedding

Et innlegg delt av Rumer Willis (@rumerwillis)

«Dette er din beste look hittil», skriver en følger, mens en annen mener Rumer var ment for å være blondine:

«Fra en kvinne til en annen. Det blonde håret ser fantastisk ut på deg. Du var ment for å være blond».

Opp gjennom årene har 29-åringen til stadighet gjort endringer på håret, men hun har for det meste holdt seg til rødlige eller sorte fargetoner.

VARIASJON: Rumer Willis endrer ofte hårstil, men holder seg som regel til de samme fargene. Foto: NTB Scanpix
VARIASJON: Rumer Willis endrer ofte hårstil, men holder seg som regel til de samme fargene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dårlig selvtillitt

Rumer slet i flere år med lav selvfølelse etter å ha blitt mobbet og kritisert for sitt eget utseende i oppveksten, noe hun tidligere har fortalt til People.

- Det var veldig tøft å vokse opp med verdenskjente foreldre som hele tiden var i medias søkelys, sa hun og fortsatte:

- Som tenåring var det spesielt ubehagelig. Jeg følte meg ikke komfortabel i min egen kropp eller med mitt eget utseende, og folk var grusomme mot meg.

Drittslengingen gikk så langt at Rumer vurderte plastisk kirurgi.

Saken fortsetter under videoen.

- Jeg tenkte: «Hvis jeg forandrer på utseendet eller blir veldig tynn, så vil ting bli annerledes. Det er svaret». Men slik var det jo ikke.

Vendepunktet kom etter at lillesøsteren Tallulah havnet på rehab i 2014. Dette inspirerte Rumer til å kjempe tilbake mot mobberne og inngå fred med seg selv.

- Jeg ble inspirert fordi hun ikke prøvde å skjule noe. Hun stod for alt og hadde en tankegang som viste: «Her er feilene mine, og det er ok. Jeg er fremdeles meg, og jeg er vakker».

LES OGSÅ: Modellen fant seg ikke i gravid-spørsmålet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer