Lourdes Leon:

Kjendisdatteren:
- Får ingen penger

Betalte for både skolegang og leilighet fra egen lomme - uten Madonnas hjelp.

BETALER SELV: Madonnas datter, Lourdes Leon, avslører at hun ikke har sett stort til morens penger. Foto: Theo Wargo / Getty Images / AFP / NTB
BETALER SELV: Madonnas datter, Lourdes Leon, avslører at hun ikke har sett stort til morens penger. Foto: Theo Wargo / Getty Images / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen nyhet at superstjernen Madonnas (63) barn har vokst opp svært privilegert. Artisten er en av tidenes mest suksessfulle stjerner, og er ifølge Forbes god for mer enn 4,6 milliarder kroner.

Formuen skal hun imidlertid være glad i å holde for seg selv.

Det avslører 63-åringens eldste datter, Lourdes Leon (25), som forteller i et nytt intervju at hun ikke har sett stort til morens gigantlønninger.

CORONABRÅK: Superstjernen Madonna er i hardt vær etter et innlegg på Instagram. Video/foto: Twitter/Instagram/NTB Scanpix Vis mer

- Får ingen penger

25-åringen har de seneste årene gjort seg en stor karriere som modell, etter at hun i 2018 gjorde sin debut på catwalken. Siden den gang har hun samarbeidet med motehus som Versace, Swarovski og Rihannas merke Savage x Fenty.

Dermed er det ingen tvil om at hun tjener nok til salt i grøten, og trolig vel så det - og godt er det.

- Vi får ingen penger i familien min. Åpenbart vokste jeg opp ekstremt privilegert. Det går ikke å nekte for det. Jeg tror mamma så alle andre barn med kjente foreldre og tenkte at hennes barn ikke skulle bli sånn, sier hun til Interview.

- Talentløs, rik snørrunge

Da tiden var inne for å kjøpe seg sin første leilighet, var det noe hun måtte punge ut for selv. Også studiene har hun betalt for fra egen lomme, uten økonomisk hjelp fra moren.

PROVOSERER: Folk lar seg provosere av Madonnas siste bidrag til kampen mot koronaviruset. Video: instagram/madonna/Rød Løper Vis mer

- Jeg føler at hvis foreldrene dine betaler for ting, så gir det dem et pressmiddel over deg. Moren mi er så kontrollfreak, og hun har kontrollert meg hele livet. Jeg trengte å være uavhengig av henne så fort jeg gikk ut av videregående, legger hun til.

Dette er ikke første gang kjendisdatteren har uttalt seg om familiens penger.

- Folk tror at jeg er en talentløs, rik snørrunge som har fått alt servert, men det er jeg ikke, har hun tidligere framholdt overfor Vogue.

LES OGSÅ: Etter forlovelsen: - Veldig lei seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer