Hailie Jade Scott Mathers:

Kjendisdatter vekker oppsikt

Rapperens datter deler nytt bilde med fansen.

BLITT VOKSEN: Kjendisdatteren fra sangene på tidlig 2000-tallet har blitt voksen. Skjermdump fra Instagram
BLITT VOKSEN: Kjendisdatteren fra sangene på tidlig 2000-tallet har blitt voksen. Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Den verdenskjente rapperen Eminem (48) er kjent for å ha et nært forhold til barna sine. Han har tre barn, Hailie Jade (25), Alaina Marie (28) og Whitney (19), men det er bare førstnevnte som er hans biologiske datter.

Hailie ble raskt hovedperson i en rekke av farens sanger, som blant annet «Mockingbird» og «Hailie's Song». Hun har derfor blitt den mest kjente av Eminems døtre.

Nå har kjendisdatteren blitt 25 år og er ikke lenger den lille jenta fra farens raplåter. Nylig delte hun et bilde på Instagram-profilen sin som har fanget oppmerksomheten til flere, blant annet kjendisnettstedet People.

På bildet stråler hun i en hvit bikini med en bøttehatt på hodet.

Til bildet skriver hun «klar for alle disse sommerdagene». Innlegget har i skrivende stund høstet over 200 000 likerklikk og nesten 3000 kommentarer.

«Hush little baby don't you cry …», er det en som skriver og refererer til farens låt med navn «Mockingbird».

HENNES STØRSTE ROLLE: 29 år gamle Eve Hewson har hovedrollen i sukesserien «Behind Her Eyes». Hun er datteren til en berømt stjerne! Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Og vedkommende er ikke den eneste som nevner Hailies berømte far i kommentarfeltet.

«Vakker, si til faren din at han er min favoritt-rapper», skriver en annen.

«Slett dette før faren din langer ut mot noen, haha», lyder det fra en tredje.

«Slim lady», lirer enda en fra seg, som for øvrig er et ordspill på Eminems alter ego «slim shady».

Hailie er aktiv på Instagram og deler hyppig bilder av seg selv med fansen og følgerne sine. Til tross for dette har hun alltid holdt en svært lav profil i offentligheten, og det finnes få bilder av 25-åringen.

FØDT INN I RAMPELYSET: Den 20 år gamle modellen Iris Law har to verdensberømte foreldre, og er nå på vei til å være på «alles» lepper. Video: Instagram / NTB / Rød Løper Vis mer

Oppnådde prestisjefylt status

Eminem har tidligere fortalt opptil flere ganger at han er svært stolt over datteren og det hun får til, og da hun ble uteksaminert fra Chippewa Valley High School i 2014, var det med toppkarakterer.

Den gang takket hun foreldrene sine, faren Eminem og moren Kimberly Anne Scott (46), på skolens hjemmesider.

- Mamma og pappa er mine største innflytelser fordi de har presset meg til å bli den personen jeg er, og de har støttet meg slik at jeg har oppnådd alt jeg har gjort, sa hun den gang, ifølge Daily Mail.

Hailie oppnådde også den prestisjefylte statusen «Summa Cum Laude», som betyr at hun fikk et karaktersnitt på 3,9 poeng eller høyere.

Eminem fikk Hailey sammen med ungdomskjæresten Kimberly da han var 24 år gammel. På den tiden levde de begge svært trøblete liv preget av rus og økonomiske problemer, og da alt var på sitt verste flyttet familien på tre inn i en husvogn sammen med moren til Eminem.

AKTUELL: Datteren til Pia Tjelta - Sofia Tjelta - figurerer i Viaplay-serien, Delete Me. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Takker døtrene

Eminem har flere ganger vært åpen om sin trøblete historie med narkotika. Hans tidligere misbruk holdt på å ta livet av ham i 2007.

De siste årene har imidlertid «Lose Yourself»-sangeren hatt en annerledes livsstil, og i 2018 delte han et bilde på Instagram der han viste frem en mynt som vitner om tiden hans som rusfri.

På mynten var det inngravert symbolet X, som i romertall står for tallet ti og ordene «enhet», «service» og «bedring».

Den samme mynten viste han frem både ett og to år senere, som et bevis på at han fortsatt holder seg rusfri:

Rapperen har gitt døtrene Hailie, Alaina og Whitney æren for at han tok seg sammen.

- Jeg husker jeg gikk rundt i huset, hver eneste dag, og tenkte: «Jeg kommer til å dø». Men da så jeg på døtrene mine, forsto jeg at jeg måtte holde meg i live for deres skyld, har han tidligere uttalt til Mirror.

VOKST OPP: Sylvester Stallones 22 år gamle datter, Sistine, har blitt voksen. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Kjendissønnen sjokkerer med voldsskandale

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer