Tilly Ramsay:

Kjendisdatter raser mot kritikken

Tilly Ramsay er ikke redd for å svare på slemme kommentarer.

FIKK NOK: Etter å ha mottatt en uhyggelig kommentar om kroppen sin, fikk Tilly Ramsay nok. Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/NTB
FIKK NOK: Etter å ha mottatt en uhyggelig kommentar om kroppen sin, fikk Tilly Ramsay nok. Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Elizabeth Matilda Ramsay, eller Tilly Ramsay som hun vanligvis kalles, har i en alder av 19 år allerede rukket å slå seg stort opp som influenser, TV-kokk og forfatter.

Tilly, som er datter av den mye omtalte kjendiskokken Gordon Ramsay (54) og kona Tana Ramsay (47), har blant annet sitt eget matlagingsprogram, over en million følgere på Instagram og nesten ti millioner følgere på TikTok.

Svarer på kritikken

For tida er hun også deltaker i den britiske versjonen av «Skal vi danse», «Strictly Come Dancing». Det er i forbindelse med sistnevnte deltakelse at 19-åringen nå slår tilbake.

Journalist Steve Allen har nemlig slengt med leppa om den unge kjendisdattera, skriver Sky News.

ONLYFANS: Fenomenet «OnlyFans» vekker sterke reaksjoner. Programleder Jenny Emilie Aas inviterer til debatt. Medvirkende: Benedicte Haugaard, Thale Myhre og Håvard Kvernaas Bakken. Vis mer

- Vel, hun kan ikke danse så godt, jeg kjeder meg allerede. Hun er en lubben liten greie, ikke sant? Har du lagt merke til det? Jeg kan se for meg at det sannsynligvis er farens matlaging, uttalte Allen.

Dette har ikke falt i særlig god jord hos Tilly, som har svart på kommentaren på Instagram.

«Jeg vil ikke tolerere folk som synes det er greit å offentlig kommentere og granske noens vekt og utseende. Jeg prøver å ikke lese eller lytte til kommentarer og negativitet, men nylig ble jeg nevnt på en nasjonal radiostasjon av 67 år gammel mann, og det er å gå for langt», skrev hun, og fortsatte:

«Steve, bare del dine meninger, men jeg setter grensa for å kommentere på utseendet mitt. Det er så synd at noen forsøker å gjøre en positiv opplevelse negativ».

19-åringen påpeker imidlertid at dette trolig ikke vil bli det siste som sies om henne. Hun oppfordrer riktignok følgerne sine til å tenke over hva man sier, og at ord kan skade andre.

Egen karriere

Hun er også klar over at kommentarer følger når man er en offentlig person. Og det har hun så å si vært siden hun kom til verden i 2001.

Allerede som fireåring gjorde Tilly sin TV-debut da hun gjestet farens matlagingsprogram «The F Word». Siden den gang har hun dukket sporadisk opp i farens programmer, som blant annet «MasterChef Junior» og «Hell's Kitchen».

TRIKS: Kjendiskokken Gordon Ramsay er notorisk for å skjelle folk ut. Det ser ikke datteren Tilly ut til å bry seg om. Video: @gordongram. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Det skal imidlertid nevnes at siden 2015 har Tilly vært å se i sitt eget matlagingsprogram, «Matilda and the Ramsay Brunch», på CBBC. I programmet får man følge Ramsay-familien under sommerferien deres og her er det 19-åringen som står for matlagingen.

I 2017 slapp hun også sin egen bok med samme navn som TV-programmet. Året etter var hun og faren å se i «This Morning» på ITV med segmentet «Big chef, little chef».

LES OGSÅ: Fembarnsfaren raser: - Faen ta dere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer