Bella Kidman Cruise:

Kjendisdatter overrasker med sjeldent bilde

Hun er på langt nær stjernens mest kjente datter.

KJENDISFORELDRE: På 1990-tallet adopterte det tidligere ekteparet Nicole Kidman og Tom Cruise to barn. Nå har de blitt voksne, og lever egne liv. Foto: NTB Scanpix
KJENDISFORELDRE: På 1990-tallet adopterte det tidligere ekteparet Nicole Kidman og Tom Cruise to barn. Nå har de blitt voksne, og lever egne liv. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Selv om det kan virke som en evighet siden, var Tom Cruise (58) og Nicole Kidman (53) et av de heiteste parene i Hollywood. Paret giftet seg i 1990, men gikk hver til sitt etter elleve års ekteskap i 2001. Kidman har tidligere fortalt at det var Tom som plutselig ville skilles, og at bruddet kom som lyn fra klar himmel.

Hun har også uttalt at hun angret på at hun giftet seg med stjernen, i og med at hun var såpass ung den gang. I løpet av ekteskapet ble de to foreldre til to barn. De adopterte datteren Isabella (27) i 1992 og sønnen Connor (25) i 1995.

«BIG LITTLE LIES»: Den stjernespekkede serien, med blant annet Nicole Kidman, Reese Witherspoon og Meryl Streep på rollelisten, er tilbake med ny sesong. Video: HBO. Vis mer

De to adoptivbarna har aldri vært å se noe særlig i rampelyset, og forsvant muligens litt i skyggen av Tom Cruises yngste barn - Suri (14), som han fikk med sin forrige kone, Katie Holmes (41), i 2006.

Viser seg frem

Derfor overrasker det nå at det tidligere stjerneparets eldste barn, datteren Isabella, nå viser seg for offentligheten på sosiale medier. Tidligere denne uken la hun nemlig ut en selfie på Instagram, til sine rundt syv tusen følgere.

27-åringen, som går under kallenavnet Bella, er med andre ord ingen Insta-kjendis. Hun har fått leve relativt skjermet, selv om foreldrene hennes er to av verdens desidert største stjerner.

DEN GANG DA: Er her Isabella og Connor fotografert sammen i 2006 i Roma. Nå er begge to blitt voksne, og lever helt egne liv. Foto: AFP/ NTB Scanpix
DEN GANG DA: Er her Isabella og Connor fotografert sammen i 2006 i Roma. Nå er begge to blitt voksne, og lever helt egne liv. Foto: AFP/ NTB Scanpix Vis mer

Hun har tatt et bilde av seg selv i speilet, ikledd en svart lue. Det mørke håret hennes skimtes under lua, og hun har på seg flere smykker. Bildet vekker oppsikt internasjonalt, og er allerede blitt omtalt av blant andre News, HollywoodLife og Just Jared.

«Alt som glitrer er gull. Eller vent, det er bare nok et Instagram-filter», skrev hun under bildet, som har fått nærmere 3500 likerklikk.

View this post on Instagram

the procrastination station

A post shared by Bella Kidman Cruise (@bellakidmancruise) on

I mai delte hun også et lignende bilde av seg selv, men det gikk tilsynelatende under radaren for folk flest. Hun bruker begge foreldrenes etternavn, og jobber ifølge kontoen på Instagram som kunstner. Hun har lagt ut flere tegninger i løpet av årene. På sin egen nettside selger hun iPhone-deksler og bærenett med tegningene sine på.

I disse dager donerer hun noe av pengene hun får inn til helsepersonell som jobber med covid-19-pasienter.

Vis mer

Vanskelig forhold

Isabella er angivelig fortsatt medlem av den omstridte scientologikirken, der faren er en profilert skikkelse. Det fortalte Nicole Kidman i et intervju med australske Who i 2018.

- De klarer å ta sine egne avgjørelser. De har valgt å forbli scientologer, og som deres mor er det min oppgave å elske dem. Jeg er et eksempel på den toleransen, og jeg tror at, uavhengig av hva barnet ditt gjør, må barnet vite at det finnes kjærlighet og jeg er åpen for alt, uttalte hun den gang.

DÅRLIG STEMNING: Da Cruise og Kidman skilte seg, var det han som fikk foreldreansvaret. Han og barna er fortsatt medlemmer av scientologikirken. Kidman sier hun støtter dette, men forholdet mellom mor og barn skal likevel være anstrengt. Foto: NTB Scanpix
DÅRLIG STEMNING: Da Cruise og Kidman skilte seg, var det han som fikk foreldreansvaret. Han og barna er fortsatt medlemmer av scientologikirken. Kidman sier hun støtter dette, men forholdet mellom mor og barn skal likevel være anstrengt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det skal likevel ikke være bare enkelt. Da adoptivsønnen Connor skulle gifte seg i fjor, fikk ikke moren komme i bryllupet. Det skal ha vært Tom Cruise som ikke ville ha henne der.

- Tom står bak dette, og da blir det som han har bestemt. Tom skal ha ringt, og Connor var enig, har en kilde fortalt til nettstedet RadarOnline.

- Han tilber faren sin, og ville aldri yppet til strid med ham, hevdet kilden videre.

Connors utvalgte skal også være en del av den verdensomspennende scientologikirken. Ifølge Daily Mail skal Cruise komme svært godt overens med svigerdatteren, og han skal være glad for at sønnen har funnet tonen med en som også er scientolog.

Årsaken til at Cruise har nektet Kidman å være i bryllupet, skal ha sammenheng med nettopp religionen.

Fant lykken igjen

I juni 2006, etter å ha kjent hverandre i kun seks måneder, giftet Nicole seg med countrysangeren Keith Urban (52).

Begge var den gang i slutten av 30-årene, og «Australia»-stjernen har røpet at hun gjerne skulle ha truffet ektemannen tidligere i livet.

- Jeg elsker ham! Jeg skulle ønske vi hadde flere år sammen. Men jeg er uansett bare takknemlig for at jeg møtte ham i det hele tatt, har hun sagt til Hello! magazine.

Sammen har de døtrene Sunday (12) og Faith (9).

FØDT INN I RAMPELYSET: Den 19 år gamle modellen Iris Law har to verdensberømte foreldre, og er nå på vei til å være på «alles» lepper. Video: Instagram / NTB scanpix / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Han er besatt av Victorias sminke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer