TV 2s høstlansering:

Kjendisdatter klar for TV 2

TV 2s høstprogram er klart.

TV-KLAR: Tinashe Williamsons datter, India Dee Roll Kvangarsnes, skal lede «TV 2 Hjelper deg junior» sammen med Hjalmar Hegvik Ruud. Foto: TV 2
TV-KLAR: Tinashe Williamsons datter, India Dee Roll Kvangarsnes, skal lede «TV 2 Hjelper deg junior» sammen med Hjalmar Hegvik Ruud. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag presenterte TV 2 høstmenyen for 2021 fra Colosseum kino i Oslo.

Én av nyhetene av året er «TV 2 Hjelper deg junior», med India Dee Roll Kvangarsnes (11) i én av hovedrollene. India er nemlig programleder sammen med Hjalmar Hegvik Ruud (10).

11-åringen er datter av Tinashe Williamson (36), som er gift med komiker Odd-Magnus Williamson (40). Tinashe har India fra sitt tidligere forhold med Håvard Kvangarsnes.

TREDVE KILO RÆV: Henrik Thodesen og Odd-Magnus Williamson har laget mye forskjellig opp gjennom. Blant annet humorserien «En helt vanlig dag» hvor Odda fikk både rumper og peniser slengt i trynet. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken/ Rød Løper Vis mer

Se og Hør har torsdag ikke lyktes å komme i kontakt med 11-åringen, som er på skolen. Men Tinashe Williamson legger ikke skjul på at hun gleder seg til datteren kommer på skjermen 30. september.

- Jeg er veldig stolt av henne, sier hun til Se og Hør.

TV 2 tok kontakt

De to unge programlederne skal teste produkter, besøke fabrikker og krever svar fra ansvarlige voksne. Nå skal barnas problemstillinger tas på alvor, men med en solid dose lek, humor og en knakende god hjelper ved navn Junior, ifølge kanalen.

Tinashe fortsetter:

- De bare tok kontakt, faktisk. De hadde sett henne i «Stjernestøv», NRKs julekalender. De synes hun gjorde en bra figur der. Og da ville de gjerne ha henne som programleder her. Det er gøy at hun nå skal bruke tiden sin på forbrukerjournalistikk.

SJARMERENDE DUO: Ti år gamle Hjalmar Hegvik Ruud og elleve år gamle India Dee Roll Kvangarsnes skal lede «TV 2 Hjelper deg junior». Foto: TV 2
SJARMERENDE DUO: Ti år gamle Hjalmar Hegvik Ruud og elleve år gamle India Dee Roll Kvangarsnes skal lede «TV 2 Hjelper deg junior». Foto: TV 2 Vis mer

Mamma Tinashe vet imidlertid ikke helt om datteren allerede nå har bestemt seg for en tv-karriere.

- Hun synes det er spesielt gøy med skuespill. Det er i hvert fall intensive dager, Odd-Magnus har jo premiere på «Ingenting å le av» i september, mens jeg skal gi ut en barnebok. Og så har India premiere i september også, humrer hun.

MIDDAGSHYGGE: Odd-Magnus Williamson, Ragnhild Mowinckel og Ingar Helge Gimle er gjester hos Solveig Kloppen i «En kveld hos Kloppen». Vis mer

Pappa Håvard Kvangarsnes er også det er stas med datteras nye tv-jobb.

- Vi er stolte og gleder oss til å se, sier han til Se og Hør.

STOLTE: Odd- Mafgnus Williamson og kona Tinashe gleder seg til å se India på tv. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
STOLTE: Odd- Mafgnus Williamson og kona Tinashe gleder seg til å se India på tv. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Se og Hør har også vært i kontakt med ektemann og «reservepappa», komiker og skuespiller Odd-Magnus Williamson, som er full av lovord om India.

- Jeg er vanvittig stolt, men mest stolt over at hun har gjort det på egen hånd uten noe push fra oss foreldre, sier han, før Tinashe legger til:

- Hun er talentfull, og synes det er gøy å lære nye ting. Hun er en «cool cat».

Her er programmene på TV 2 i høst:

«Farmen»:

Året er 1921 og høstens «Farmen»-gård ligger ved Steinsjøen, på grensen mellom Østre Toten og Hurdal. Her skal 14 forpaktere sørge for gårdsdriften mens gårdeier Johan Steinsjøen har reist til Russland med Fridtjof Nansens hjelpeorganisasjon for å hjelpe til med hungersnøden som har oppstått der etter krigen.

«Skal vi danse»:

Tolv nye kjendiser inntar parketten i sesong 17 av «Skal vi danse», og sammen med sine proffe dansepartnere skal de konkurrere om å bli best på dansegulvet.

«Kjære landsmenn»:

Dramakomedien «Kjære landsmenn» åpner fløydørene inn til en moderne kongefamilie med Atle Antonsen og Ine Jansen i rollene som konge og dronning.

«Jakten på kjærligheten»:

Vi følger bønder i jakten på den store kjærligheten, i tidenes mest jordnære dating-program.

«God kveld Norge»:

TV 2 fortsetter satsingen på underholdnings- og kjendisnyheter! Dorthe Skappel skal sammen med sine gode kolleger Marte Bratberg og Niklas Baarli holde deg kontinuerlig oppdatert på kjendisfronten.

«Sofa»:

Tidligere i år vant tv-konseptet «Sofa» Gullruten for «Beste reality». Til høsten sender TV 2 sesong 2. Noe av det vi nordmenn bruker aller mest tid på, er jo å snakke om ting vi har sett på tv, planlegger å se på tv, seriene vi er hekta på, deltakerne som har sjokkert oss og de gøye klippene du bare MÅ se om igjen. 

«Huskestue»:

Kristian Ødegård skal igjen ta for seg et knippe medium smarte kjendiser og teste deres kunnskapsnivå med spørsmål på relativt lavt nivå. Dag Otto Lauritzen – den evige skoleelev – er med som fast deltaker.

«Vårt lille land»

«Åsted Norge»

«Emmas stemme»

«TV 2 hjelper deg junior»

«TV 2 hjelper deg»

«En del av meg»

«Mina og meg går Finnmark på tvers»

«Annerledes»

«Landskampen»

«Funkyfam»

«Idrettsforeldre»

Grorud Underdogs

Svein og Petter stikker

Bloggerne

Alex og Aune

Isabel

Bislett bnb

Truls à la Hellstrøm

Tufte

Forsvinningen på Lørenskog

God morgen Norge

Skavlan

Ekte

Lystløgner

Lego masters

Hjerteslag

Wunderland

Farfar

LES OGSÅ: Skaper historie i «Skal vi danse»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer