Kjendisdatter ber modellene fete seg opp

Bria Murphy hevder modellene så bedre ut på 90-tallet.

PÅ HAWAII: Bria (t.v) og søsteren Shayne koste seg på Hawaii denne uken, sammen med faren Eddie Murphy og hans modellkjæreste Paige Butcher. Foto: FameFlynet
PÅ HAWAII: Bria (t.v) og søsteren Shayne koste seg på Hawaii denne uken, sammen med faren Eddie Murphy og hans modellkjæreste Paige Butcher. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Eddie Murphys (52) modelldatter Bria (23) tar ett oppgjør med modellindustrien.

Ifølge nettstedet FemaleFirst fortalte 23-åringen om flere modeller som går på en ekstremdiett hvor de dynker bomullsdotter i appelsinjuice, for å holde på deres syltynne kroppsfasong, under et TV-intervju tidligere i uken. Og nettstedet skriver at hun oppfordrer modellene til å fete seg opp.

Til det amerikanske TV-showet Access Hollywood Live fortalte Bria at modellene så bedre ut på 90-tallet.

- Jeg har observert at modellene på 90-tallet var tykkere enn det de er nå, og at det også var mer akseptabelt. Jeg kunne ønske det fremdeles var sånn. Det er så mye press nå, og jeg elsket at de formfulle kroppene ble hyllet mer på den tiden.

Hun påstår at det går an å være modell i dag - uten å være usunn.

- Desom man ønsker å være en del at motebransjen må man vite at, ja, det er mye og opp ned og at det er en hard bransje. Men man kan fint klare å være en del av den på en sunn måte.

Nylig var Bria og søsteren Shayne (18) på badeferie på Hawaii med faren Eddie og hans modellkjæreste Paige Butcher (33) - hvor 33-åringen ikke hadde noe imot å vise fram sin veltrente mage.

LES OGSÅ: Slo i hjel mann som 11-åringVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer