Coronaviruset:

Kjendisbryllup på vent

Grunnet coronaviruset er det flere av landets kjendiser som må ta stilling til hva de skal gjøre med bryllupet sitt.

USIKRE: Programleder Samantha Skogrand og forloveden Emil Hegle Svendsen er blant dem som har blitt nødt til å ta stilling til hva de skal gjøre med sitt kommende bryllup. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
USIKRE: Programleder Samantha Skogrand og forloveden Emil Hegle Svendsen er blant dem som har blitt nødt til å ta stilling til hva de skal gjøre med sitt kommende bryllup. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den alvorlige pandemien vi befinner oss i har fått flere følger for ikke bare mennesker, men også arrangementer som premierefester og ikke minst endringer i tv-programmer.

Spredningen av det alvorlige coronaviruset har blant annet ført til at Folkehelseinstituttet har kommet med anbefalinger om at arrangementer med mer enn 500 deltakere avlyses eller utsettes.

Forrige uke ble det kjent at snowboardstjernen Silje Norendal (26) og forloveden Alexander Bonsaksen (33) har valgt å utsette bryllupet sitt et år frem i tid. Paret skulle opprinnelig ha giftet seg i Italia i juni, men så seg nødt til å avlyse.

Norendal og Bonsaksen er imidlertid ikke det eneste norske kjendisparet som hadde store planer om å gi hverandre sine «ja» i år.

Som følge av coronaviruset er det naturlig nok flere som har gått i tenkeboksen hva gjelder sitt kommende bryllup, blant dem programleder Samantha Skogrand (30) og forloveden Emil Hegle Svendsen (34).

- Må faktisk se det an

De skal etter planen gifte seg i Oslo i august, men i den nyeste episoden av podkasten «BabyBoom» som Skogrand har sammen med Jamina Blipp (31), kommer det frem at paret har planer om å utsette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer