Kjendisnavn

Kjendisbarnas utradisjonelle navn

Hva om du ble født inn i rampelyset og fikk navnet «Eple»?

HEMMELIGHETSFULL: Kylie Jenner med datteren Stormi på armen. Sammen med Travis Scott fikk de sitt andre barn i februar, men hun har ennå ikke avslørt sønnens navn for offentligheten. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB
HEMMELIGHETSFULL: Kylie Jenner med datteren Stormi på armen. Sammen med Travis Scott fikk de sitt andre barn i februar, men hun har ennå ikke avslørt sønnens navn for offentligheten. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Navn er noe som betyr mye for vordende foreldre. Å finne det rette navnet, kan kjennes livsviktig og vanskelig, mens for andre kommer det naturlig.

Kjendiser har en tendens til å velge utradisjonelle navn til barna sine. Barna blir født inn i rampelyset, og fansen venter spent på avsløringen - for hva skal barnet hete?

Derfor kan det være frustrerende for fansen når superstjerner som Kylie Jenner (24) nå har valgt å holde igjen på navnavsløringen til sin yngste sønn på tre måneder.

Eplet faller ikke langt fra stammen

Hva med å kalle barnet ditt for «Eple»? Det har nemlig Gwyneth Paltrow (49) og eksmannen Chris Martin gjort (45), da de fikk datteren Apple Martin (17) i 2004.

Hennes yngre bror har fått det religiøstklingende navnet Moses (16).

Paltrow og hennes to barn skal ha et nært forhold, men 17- og 16-åringene har en tendens til å bli flau over moren sin. Nylig skrev KK om da de to tenåringene måtte gjøre tiltak etter å ha sett hva morens bakgrunnsbilde på telefonen var.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.