Halloween kostymer:

Kjendisbarna utkledd som foreldrene

Stjernene elsker å kle ut ungene som miniatyrversjoner av seg selv.

MINI ME: Kylie Jenner er en av foreldrene som har kledd opp datteren som seg selv til Halloween. Se de andre kjendisbarna lenger ned i saken. Foto: Kylie Jenner / Instagram / Shutterstock / NTB.
MINI ME: Kylie Jenner er en av foreldrene som har kledd opp datteren som seg selv til Halloween. Se de andre kjendisbarna lenger ned i saken. Foto: Kylie Jenner / Instagram / Shutterstock / NTB. Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at Hollywood-stjernene legger ned mye arbeid i å kle seg opp til premierefester, glamorøse events og morsomme høytider som Halloween.

Mens Halloween ofte forbindes med antrekk som skumle spøkelser og zombier, har det de siste årene nærmest blitt en trend blant kjendisene å kle ut barna sine som små mini-versjoner av seg selv. Da henter de gjerne inspirasjon fra egne kreasjoner som har fått stor oppmerksomhet i media.

«Den virkelige sjefen»

Sminkemogulen Kylie Jenner (24) og rapperen Travis Scotts (30) datter Stormi (3) rocket blant annet en lilla parykk og en matchende kjole som var rimelig lik morens Met-galla-antrekk i 2019.

På Instagram delte Jenner bilder og video av datteren med teksten: «Babyen min! Jeg takler det ikke!»

I kommentarfeltet under strømmet det inn med meldinger om det kreative stuntet.

«Herregud, jeg makter det ikke», skrev kjendisdatteren Sofia Richie (23), mens Kris Jenners (65) kjæreste, Corey Gamble (40), kalte smårollingen «den virkelige sjefen».

LILLA: Her er Kylie Jenner avbildet i de berømte trappene under Met-gallaen i 2019. Det er tydelig hvor datterens Halloween-kostyme stammer fra. Foto: Pa Photos / Wells / NTB
LILLA: Her er Kylie Jenner avbildet i de berømte trappene under Met-gallaen i 2019. Det er tydelig hvor datterens Halloween-kostyme stammer fra. Foto: Pa Photos / Wells / NTB Vis mer

Og når vi først er inne på Kardashian-familien, har blant annet Kim Kardashian (41) og Kourtney Kardashian (42) kledd opp sine sønner, Saint (5) og Reign (6), i antrekk fra musikkvideoen til Kanye Wests låt «I Love It».

Fetterne klarte knapt å stå oppreist mens de poserte i store skjorter, bukser og Yeezys, ifølge US Weekly.

Hele 19 år etter at cheerleading-filmen «Bring It On» kom ut i 2000, børstet skuespiller Gabrielle Union (48) støv av cheerleader-drakten sin og tok den i bruk igjen i anledning Halloween.

Den gang fikk også datteren Kaavia (2) sin egen lille uniform, noe moren stolt delte bilder av på Instagram.

Samme året fikk også realitystjernen Nicole «Snooki» Polizzi (33) sin datter Giovanna (7) til å gjenskape et rød løper-bilde av seg selv fra 2011. Den lille jenta var slående lik sin mor der hun poserte med trutmunn og «peace»-tegn iført et leopard-antrekk.

SER DU LIKHETEN?: Nicole «Snooki» Polizzi avbildet i 2011. Foto: Shutterstock Editorial / Broadimage / REX / NTB
SER DU LIKHETEN?: Nicole «Snooki» Polizzi avbildet i 2011. Foto: Shutterstock Editorial / Broadimage / REX / NTB Vis mer

I 2017 kledde «Cougar Town»-stjernen Busy Philipps' (42) datter Birdie (13) seg ut som sin mor på eget initiativ.

«Jeg dør», skrev skuespilleren som tekst til dette bildet som viser tenåringen ikledd blomsterkjole, joggesko, rosa solbriller og matchende øredobber, mens hun stirret på en mobiltelefon og holdt en iskaffe.

Videre spurte Phillips fansen på Instagram-story:

«Hvor morsomt er ikke Birdies kostyme?»

Samtidig la hun til:

«Jeg har lyst til å gråte. Dette er så søtt. Jeg vet at hun gjør narr av meg. Eller hun tuller jo bare og gjør på en måte narr av meg. Men hun er seg selv og det respekterer jeg».

Kler seg ut med barna

Men det er ikke bare kjendisbarna som blir kledd opp i gjennomførte og godt planlagte kostymer til Halloween. Flere stjerner har også valgt å kle seg ut som andre kjendiser sammen med ungene sine.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Tilbake i 2014 stilte Beyoncé (40) og datteren Blue Ivy (9) som en annen «kongelig» musikkfamilie. Da kledde de seg nemlig ut som Janet Jackson (55) og hennes avdøde storebror Michael Jackson.

Popstjernen delte den gang hyllesten av seg selv og sin da to år gamle datter i de koordinerte kostymene på Instagram.

«Janet og MJ», lød bildeteksten.

I fjor overrasket R'n'B-sangeren Ciara Harris (36) fansen ved å kle seg ut som rapperen Cardi B (29) til Halloween. Hun delte bilder av kostymet med sine nesten 30 millioner Instagram-følgere med følgende tekst:

«Sveip til høyre for en overraskelse».

På neste bilde poserer hun sammen med sønnen, Future (7), som for anledningen er utkledd som Cardi Bs ektemann, rapperen Offset (29).

Kim Kardashian har blitt et stilikon i løpet av de siste årene, og i 2014 stilte hun selv opp som Vogue-dronningen Anna Wintour (71) til Halloween. Men hun var ikke den eneste på bildet som var utkledd som en kjent moteprofil.

Side om side stod hennes tidligere makeup-artist, Joyce Bonelli (40), kledd opp som Vogues tidligere kreative direktør, Grace Coddington (80).

I tillegg poserte Bonellis sønn, Zeplinn (9), som den nå avdøde motedesigneren Karl Lagerfeld, mens Kardashians datter, North (8), var utkledd som motejournalist André Leon Talley (73).

LES OGSÅ: Jojo Siwa: Avslører brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer