New York Fashion Week:

Kjendisbarna tok moteuka med storm

Det var ikke bare antrekkene som fikk mye oppmerksomhet på catwalken.

GJØR SUKSESS: Cordell Broadus er ikke sønnen til hvem som helst. Her går 20-åringen under New York Fashion Week. Foto: NTB scanpix
GJØR SUKSESS: Cordell Broadus er ikke sønnen til hvem som helst. Her går 20-åringen under New York Fashion Week. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Den siste uken har høstens store motebegivenhet, New York Fashion Week, funnet sted.

Kjendiser, designere og motepersonligheter har reist fra én motevisning til en annen for å få med seg høstens nyeste trender.

Men flere av kjendisene som har vært blant tilskuerne har hatt andre grunner til å se på de aktuelle motevisningene. Flere har nemlig hatt enten sønnen eller datteren si tuslende nedover catwalken for å representere plaggene.

Vil bli skuespiller

Cordell Broadus (20) er en av kjendisbarna som føyer seg inn i rekken av årets catwalk-modeller under moteuka.

20-åringen er en av rapperen Snoop Doggs (45) fire barn, som han har med kona Shante Broadus. De har vært gift siden 1997 - samme året som Cordell ble født.

Den 190 centimeter lange modellen har en tidligere karriere innen amerikansk fotball, men nå har han altså valgt å satse på en karriere innenfor underholdningsbransjen.

I made my dad proud 💙

A post shared by Cordell C. Broadus (@cbroadus) on

- Jeg bruker mote som en metode for å åpne flere dører og muligheter for å følge min entreprenørånd i framtida. Jeg vil produsere og spille inn filmer. Jeg bruker modellbransjen for å profilere meg, så folk får en sjanse til å kjenne igjen ansiktet mitt og forstå at jeg er smart, har han uttalt til New York Post.

Sammen med Broadus, gikk også Snoop Doggs far og 20-åringens farfar, Vernell Varnado (67), under moteuka.

I tillegg til å være modell, var Cordelll Broadus kreativ direktør for farens kleskolleksjonsamarbeid med klesmerket Joyrich, som ble vist fram i juni.

SAMMEN MED FARFAR: Cordell Broadus og farfaren Vernell Varnado gikk begge for designeren Philipp Plein under helgens motevisning. Foto: NTB scanpix
SAMMEN MED FARFAR: Cordell Broadus og farfaren Vernell Varnado gikk begge for designeren Philipp Plein under helgens motevisning. Foto: NTB scanpix Vis mer

Mor på første rad

Kaia Gerber (16), datteren til supermodell Cindy Crawford og Rande Gerber, debuterte på catwalken i år, tre år etter at hun signerte med modellbyrået IMG Models.

Den vakre tenåringen har blant annet gått for Calvin Klein, Alexander Wang og Fenty Puma by Rihanna under årets moteuke.

Etter førstnevnte motevisning delte mora et bilde av datteren på sin Instagram-konto med følgende tekst:

«Gratulerer Kaia Gerber! For en måte å sparke i gang din første sesong på catwalken. Jeg er i ekstase for deg», skrev Crawford, som selv har vært å se på første rad på flere av showene.

Kaia Gerber har også vært avbildet på en rekke store magasinforsider, til tross for sin unge alder. Vogue, Teen Vogue, Pop Magazine og Love Magazine er noen av dem.

Congrats @KaiaGerber! What a way to kick off your first runway season!! So excited for you!

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Startet ung

19 år gamle Sofia Richie har blitt mer og mer synlig det siste året, spesielt etter at hun begynte å omgås stjerner som Justin Bieber (23), Scott Disick (34) og Kylie Jenner (20).

Modellen er datteren til artist Lionel Richie (68) og hans ekskone, Diane Alexander, som han var gift med fra 1995 til 2004.

Hun er for øvrig også lillesøsteren til tv-profil Nicole Richie (35).

Pops

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Sofia Richie startet modellkarrieren da hun var 14 år gammel, da hun ble avbildet i motebladet Teen Vogue. Året etter fikk hun sin første kontrakt, med det Los Angeles-baserte badetøymerket Mary Grace Swim, ifølge Huffington Post.

I tida etterpå har hun samarbeidet med blant andre Adidas, Michael Kors, Tommy Hilfiger og har gått på catwalken for rapperen Kanye West under hans Yeezy Season 4-visning i fjor.

Under New York Fashion Week spradet hun nedover catwalken for designeren Jeremy Scott iført en gjennomsiktig kjole med hette og sølvdetaljer.

UNG OG LOVENDE: Sofia Richie har vært modell siden hun var 14 år gammel, og de siste åra har hun kapret flere og flere store modelloppdrag. Foto: NTB scanpix
UNG OG LOVENDE: Sofia Richie har vært modell siden hun var 14 år gammel, og de siste åra har hun kapret flere og flere store modelloppdrag. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kler opp mora

Skuespiller og modell Pamela Anderson (50) er også en av stjernene som har ført sine gode gener videre.

Sønnen Brandon Thomas Lee (21), som hun har med eksmannen Tommy Lee (54), har valgt å gå i sine mors fotspor.

Den 21 år gamle modellspiren gikk for designer Philipp Plein under lørdagens visning i New York.

ETTERTRAKTET: Brandon Thomas Lee backstage etter å ha gått for Philipp Plein under New York Fashion Week. Foto: NTB scanpix
ETTERTRAKTET: Brandon Thomas Lee backstage etter å ha gått for Philipp Plein under New York Fashion Week. Foto: NTB scanpix Vis mer

Lee har også fått en fot innenfor filmbransjen, ifølge New York Post. Til neste år blir han blant annet å se i komedien «Sierra Burgess Is A Loser».

Overfor New York Post forklarer han at han lenge har vært moteinteressert, og har hjulpet sin berømte mor med å kle seg de siste åra.

- Hun har blitt mye mer elegant nå enn på 80-tallet. Hun har involvert seg mer i veldedig arbeid og driver med mer ordentlige ting, sier han.

Også lillebroren Dylan Jagger (19) har fått en god start på modellkarrieren, og har jobbet for blant andre Saint Laurent.

GÅR SAMME VEI: Pamela Anderson sammen med sønnene Brandon (t.h) og Dylan. Foto: NTB scanpix
GÅR SAMME VEI: Pamela Anderson sammen med sønnene Brandon (t.h) og Dylan. Foto: NTB scanpix Vis mer

Blir belønnet for god innsats på skolen

Unge Mason Grammer er kanskje bare 15 år, men det stopper ikke henne fra å satse på modelldrømmen.

Hun er datteren til «Cheers» og «Fraiser»-stjernen Kelsey Grammer (62) og hans ekskone, Camille Grammer (49).

15-åringen var iført en lekker kreasjon fra Malan Breton, da hun gikk på catwalken i helgen.

Felt like a princess for a day.

A post shared by Mason Grammer (@mason.grammer) on

Overfor Page Six har moren uttalt at den unge datteren får lov til å jobbe dersom hun også håndterer å fullføre skolen.

- Jeg er så stolt. Hun er en god person, en flink jente. Hun får toppkarakterer på skolen akkurat nå. Hun klarer alle prøver på skolen, og da blir hun belønnet med å gjøre noe hun elsker og som kan hjelpe henne med selvtilliten, sier hun.

VAR GIFT: Kelsey Grammer og Camille var gift fra 1997 til 2011. Mens han er kjent fra flere tv-serier, er hun kjent fra realityserien «The Real Housewives of Beverly Hills». I tillegg til datteren Mason, har de sønnen Jude (13) sammen. Foto: NTB scanpix
VAR GIFT: Kelsey Grammer og Camille var gift fra 1997 til 2011. Mens han er kjent fra flere tv-serier, er hun kjent fra realityserien «The Real Housewives of Beverly Hills». I tillegg til datteren Mason, har de sønnen Jude (13) sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Angelinas sønn bryter tausheten for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer