Hollywood:

Kjendisbarna som holder seg unna rampelyset

Ikke alle går i sine berømte foreldres fotspor. Noen kjendisbarn går en helt annen vei.

FAR OG SØNN: Ben Ford og skuespillerfaren Harrison Ford har gått totalt ulike karriereveier. Ben har unngått rampelyset, og arbeider som sjefskokk. Her er far og sønn på verdenspremieren av «K-19». Foto: Eric Charbonneau Berliner Studio/ BEImages/ NTB
FAR OG SØNN: Ben Ford og skuespillerfaren Harrison Ford har gått totalt ulike karriereveier. Ben har unngått rampelyset, og arbeider som sjefskokk. Her er far og sønn på verdenspremieren av «K-19». Foto: Eric Charbonneau Berliner Studio/ BEImages/ NTB Vis mer
Publisert

Vi er vant til at barn av kjente mennesker gjerne går i foreldrenes fotspor, enten det dreier seg om en karrierevei innenfor musikk, skuespill eller modellarbeid.

Eksempelvis er Angelina Jolie (45) datter av Jon Voight (81), Gwyneth Paltrow (48) datter av Blythe Danner (77) og Charlie Sheen (55) er sønn av Martin Sheen (80).

Men ikke alle avkom av kjendiser velger livet i rampelyset. Noen tar fatt på en mer eller mindre anonym tilværelse, hvor de baner sin egen vei i livet, vekk fra blitsregnet og kameraene.

Nedenfor kan du lese om et knippe sønner og døtre av store stjerner som har valgt bort rampelyset - til fordel for et noe profilert liv enn foreldrenes.

Sam Springsteen, sønn av «The Boss»

Sam Springsteen (26) er et av Bruce Springsteens (71) tre barn. I motsetning til sin verdensberømte far, som har gjort seg bemerket som rockeartist, har Sam valgt en ganske annen yrkesvei.

Han arbeider nemlig som brannmann. 26-åringen var ferdigutdannet brannkonstabel i 2014.

I januar besto han nok et brannopplæringsprogram, og ble innlemmet i brannmannskapet i Jersey City, meldte CNN den gang. En tilsynelatende stolt pappa Bruce var selvsagt til stede under seremonien der Sam avla ed, som en del av innlemmelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.