Elton John:

Kjendisbarna overrasket

- Jeg er skikkelig stolt av dem.

SE, SÅ STORE: David Furnish, som er gift med Elton John, viste frem sønnene Elijah og Zachary. Foto: David Buchan/Shutterstock/ NTB.
SE, SÅ STORE: David Furnish, som er gift med Elton John, viste frem sønnene Elijah og Zachary. Foto: David Buchan/Shutterstock/ NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke ofte de to sønnene til Elton John (75) er å se på rød løper. I forbindelse med helgens Oscar-eventer dukket de derimot opp på farens AIDS Foundation-fest.

Zachary (11) kom til verden via surrogatmor i 2010 og tre år senere fødte samme kvinnen yngstemann Elijah (9).

- For fem år siden trodde vi aldri at vi skulle ha en familie. Denne organisasjonen har gjort slik at vi har fått to barn som vi elsker, og de er det beste som noensinne har skjedd oss!, uttalte paret til Extra etter fødselen til Elijah.

ETTER SLAGET: Flere videoer viser hva som skjedde i etterkant av Will Smiths slag mot Chris Rock under Oscar-utdelingen natt til mandag. Vis mer

Nært forhold til Lady Gaga

Zachary og Elijah kom sammen med pappa David Furnish (59), og ble også avbildet med blant annet Lady Gaga (36). Hun har fått æren av å være gudmor til de to guttene.

- Det betyr så mye for meg å dele denne kvelden med gudbarna mine, skrøt Lady Gaga på festen, ifølge magasinet Hello!

Elton John glimret derimot med sitt fravær på sin egen fest. Han er nemlig travelt opptatt med verdensturneen «Farewell Yellow Brick Road».

Da sønnene hørte at faren ikke hadde anledning til å være til stede, tilbød de seg å hjelpe til med eventet.

VILL DETALJ: Kjolen artisten Lady Gaga hadde på seg under innsettelsen av USAs president Joe Biden, hadde en unik egenskap. Video: AP/NTB. Reporter: Maja Walberg Klev Vis mer

- Vi hadde planlagt at Elton skulle være av gårde på turné i februar, men da de flyttet Oscar-utdelingen til mars innså vi at vi ikke kunne bytte om på alle showene. Guttene overhørte oss snakke om dette og sa at de ville hjelpe meg. Jeg er skikkelig stolt av dem, sa Furnish til Hello!

Dette er første gang at sangeren ikke har stilt på sin egen Oscar-fest.

Elton John har konserter i Norge senere i år. Nærmere bestemt i Oslo den 21. og 22. mai.

TRYGGE HENDER: Det er godt å ha en gudmor ved sin side når man går på rød løper. Foto: Willy Sanjuan/Invision/AP/NTB
TRYGGE HENDER: Det er godt å ha en gudmor ved sin side når man går på rød løper. Foto: Willy Sanjuan/Invision/AP/NTB Vis mer

Opptatt av pengebruk

Gjennom sin legendariske artistkarriere har Elton John blitt styrtrik. I 2022 har «Your Song»-stjernen nemlig opparbeidet seg en formue på rundt 4,3 milliarder norske kroner, ifølge Wealthy Gorilla.

Likevel er det viktig for ham at barna ikke skal bli bortskjemte.

- Jeg ønsker at de skal lære å ha respekt for penger og jobb. Det er forferdelig å gi barna sine for mye. Det kan ødelegge dem, fortalte han til DailyMail i 2016.

LES OGSÅ: Dette ble ikke vist

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer