Jasmin Lawrence og Eric Murphy:

Kjendisbarna bekrefter forhold

Superstjernene Martin Lawrence og Eddie Murphy kommer til å se mye til hverandre i tiden fremover.

FANT TONEN: Eric Murphy og Jasmin Lawrence har kanskje litt introdusert til hverandre gjennom sine skuespillerfedre? Foto: Instagram Foto: Instagram / jasmin_lawrence
FANT TONEN: Eric Murphy og Jasmin Lawrence har kanskje litt introdusert til hverandre gjennom sine skuespillerfedre? Foto: Instagram Foto: Instagram / jasmin_lawrence Vis mer
Publisert

Skuespiller Martin Lawrence (56) og Eddie Murphy (60) er godt bevandret i Hollywood og kjendisverden. De to har imidlertid kjent hverandre siden starten av 90-tallet, da de begge spilte i filmen «Boomerang» i 1992. Syv år senere var de også å se sammen på sett, da under innspillingen av «Life».

De to er derfor gode venner på privaten. Nå kan imidlertid også barna deres avsløre at de har funnet tonen.

- Elsker deg så mye

Duoens førstefødte, Jasmin Lawrence (25) og Eric Murphy (32), kunne nylig avsløre at de har blitt kjærester. Det gjorde førstnevnte på sin Instagram, i forbindelse med kjærestens fødselsdag.

I bildeteksten erklærer hun sin kjærlighet til kjendissønnen:

«Gratulerer med dagen, elsklingen min! Jeg er så utrolig heldig som kjenner deg, elsker deg, og har deg ved min side. Skål for mange flere velsignelser, latter og vakre minner! Jeg elsker deg så mye!!»

Også Murphy har delt et bilde av kjæresten og seg selv. Under innlegget skriver han enkelt og greit:

«Hodestups FORELSKET i deg».

Eric er Eddies eldste barn, som han fikk med sin daværende kjæreste Paulette McNeely tilbake i 1989.

Murphy har totalt ti barn i alderen 2,5 år til 32 år. Barna har han gjennom fem ulike forhold, deriblant Melanie Brown - bedre kjent som Spice Girls' Mel B (46).

Jasmin er imidlertid også Martins førstefødte, som han fikk med sin ekskone Patricia Southall i 1996. Lawrence har også to andre døtre, Iyanna (20) og Amara (18), med sin andre ekskone Shamicka Gibbs.

BARNA BLE KJÆRESTER: Martin Lawrence og Eddie Murphy kan glede seg over at barna deres har funnet kjærligheten med hverandre. Foto: Oscar Gonzales / Nurphoto / Shutterstock / NTB / Stewart Cook / REX / Shutterstock / NTB
BARNA BLE KJÆRESTER: Martin Lawrence og Eddie Murphy kan glede seg over at barna deres har funnet kjærligheten med hverandre. Foto: Oscar Gonzales / Nurphoto / Shutterstock / NTB / Stewart Cook / REX / Shutterstock / NTB Vis mer

- Mitt livs kjærlighet

I 2006 hadde som nevnt Spice Girls-stjernen en kortvarig romanse med Murphy. Forholdet varte ikke særlig lenge, men i tiden etter at de gikk fra hverandre sørget de for en enorm mediestorm - da Brown ble gravid, og hevdet Murphy var faren.

Det ble oppslag i sladderpressen verden over, da Murphy uttrykte tvil over om han faktisk var barnefaren, mens Brown hardnakket mente at det ikke kunne være noen andre.

På skuespillerens 46-årsdag, 3. april 2007, kom Angel Iris Murphy Brown til verden, og to måneder senere kunne Murphys representanter bekrefte at han var faren, etter en DNA-test.

LOVENDE KARRIERE: Verden har fått øynene opp for den 18 år gamle kjendissønnen Damian Hurley. Video: Rød Løper Vis mer

Forholdet mellom de to bygget med andre ord i stor grad på en uventet graviditet og mye tvil, men likevel fortalte «Mel B» i 2019 at Murphy var hennes store kjærlighet.

Det gjorde hun i et intervju med talkshowverten Piers Morgan (56) i programmet hans, «Piers Morgan's Life Stories», gjengitt av Daily Mail.

Hun beskrev hvordan de to møttes for første gang, på en fest i Beverly Hills i 2006. Ifølge Brown arrangerte Murphy festen bare for å møte henne, og hun følte hun «så rett på sjelevennen sin» da de to fikk øyekontakt første gang.

SOM FAR: så sønn. Det er lett å se hvor Joseph Banea sine gener stammer fra. Video: Rød Løper Vis mer

- Vi hadde noe spesielt, som jeg aldri har følt med noen andre, sa hun.

- Jeg trodde jeg hadde hatt det, men jeg tok feil. Han var ekte. Han er mitt livs kjærlighet. Det vil han alltid være. Han viste meg hva ekte kjærlighet føltes som, og for det beundrer og respekterer jeg ham.

LES OGSÅ: Kjendissønnen vekker oppsikt: - Wow

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer