Kjendisadvokat fikk hjernekreft

Johnny Veum mener han snakket på seg mobilkreft i hodet.

PROFILERT:  Johnny Veum (t.v.) og Kristin Kirkemo Haukelandavbildet under domsavsigelse i  ankebehandlingen i Orderud-saken i 2002. Foto: SCANPIX
PROFILERT: Johnny Veum (t.v.) og Kristin Kirkemo Haukelandavbildet under domsavsigelse i ankebehandlingen i Orderud-saken i 2002. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Advokat Johnny Veum (40) har vært advokat for Kristin Kirkemo i «Orderud»-saken og Johnny Thendrup i «Nokas»-saken. For ni måneder siden fikk den profilerte advokaten den dramatiske beskjeden om at han hadde en stor ondartet kreftsvulst i hjernen.

- Det var 23.april. En MR av hjernen avslørte en stor svulst. Da gikk det fort. Jeg ble operert i mai og var gjennom både cellegiftkur og stråling i sommer. I august var jeg tilbake på jobb og er frisk nå, sier Johnny Veum til VG om den tøffe perioden.

Svulsten skal ha utviklet seg gjennom fem til ti år. De to siste årene var han utmattet og sliten, uten at noen fant ut hva som feilet ham. Selv tror han mobiltelefonen er årsaken.

- Jeg kan selvsagt ikke bevise det, men jeg er helt sikker på at min mangeårige og omfattende bruk av mobil kan være årsaken. Jeg har mang en gang blitt het i hodet, etter å ha brukt mobilen altfor lenge, sier Veum.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.