Eksplosjon i Manchester:

Kjendis-verdenen i sorg etter eksplosjon på Ariana Grande-konsert

- Det å gå på konsert skal være trygt. Sender min kjærlighet til Manchester og Ari.

SENDER KONDOLANSER: Taylor Swift, Harry Styles og Ellen DeGeneres er bare noen av dem som viser støtte overfor Ariana Grande. Samtidig sender de sine kondolanser til de pårørende. Foto: NTB scanpix
SENDER KONDOLANSER: Taylor Swift, Harry Styles og Ellen DeGeneres er bare noen av dem som viser støtte overfor Ariana Grande. Samtidig sender de sine kondolanser til de pårørende. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): 22 personer er drept og 59 skadd i en eksplosjon ved konsertarenaen Manchester Arena i England sent i går kveld - hvor popstjerna Ariana Grande (23) holdt konsert.

Eksplosjonen skal ha funnet sted på utsiden av konsertarenaen klokka 23.35 norsk tid, ifølge The Guardian. Det skal ha skjedd på et tidspunkt da mange var på vei ut av konsert-lokalet.

Politiet etterforsker eksplosjonen som et terrorangrep og mistenker at en selvmordsbomber står bak.

FLYKTER: Her flykter publikum i panikk, etter ett eller flere kraftige smell under konsert i Manchester. Et titalls personer er drept og flere skadd etter en alvorlig hendelse under en Ariana Grande-konsert i Manchester Arena seint mandag kveld. Video: AP Vis mer

- Helt fryktelig

Hendelsen har naturligvis gått hardt inn på Grande og hennes støtteapparat - som har gitt uttrykk for stor sorg og sendt sine kondolanser i sosiale medier.

«Knust. Fra bunnen av hjertet, jeg er så lei for det. jeg har ikke ord», skriver popstjerna.

Et stort antall kjente profiler og artister har i morgentimene tatt til sosiale medier hvor de uttrykker sin støtte overfor alle de som er blitt berørt av hendelsen.

- Sender kjærlighet til alle i Manchester, skriver artist Ellie Goulding.

- Helt fryktelig det som har skjedd i Manchester. Mine tanker går til menneskene i Manchester, Ari og hennes team, skriver One Direction-stjerna Niall Horan.

Artisten Lorde skriver blant annet at slike alvorlige hendelser under en konsert, er en artists verste mareritt.

- Det å gå på konsert skal være trygt. Sender min kjærlighet til Manchester og Ari.

Ifølge NTB utsetter Ariana Grande resten av turneen sin. Hun skulle etter planen holdt konserter på O2-arenaen i London torsdag og fredag, deretter skulle hun til Belgia, Polen, Tyskland og Sveits.

- Jeg blir på gråten av å tenke på alle de uskyldige konsertgjengerne som har mistet livet. Jeg ber for dem alle og for Ari, skriver Demi Lovato.

Se reaksjonene her:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer