<strong>TIL NORGE:</strong> Brandon Jenner (foran t.v.), halvbroren til søstrene Kendall og Kylie Jenner, besøker Norge i midten av april. Foto: NTB Scanpix
TIL NORGE: Brandon Jenner (foran t.v.), halvbroren til søstrene Kendall og Kylie Jenner, besøker Norge i midten av april. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brandon Jenner:

Kjendis-sønnen kommer til Norge

Dukker opp i hovedstaden i april.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke til å stikke under stol at Kardashian/Jenner-familien har tatt verden med storm. Gjennom snart 16 sesonger har fans verden over fulgt familien gjennom tv-serien «Keeping Up With the Kardashians», og man har blitt godt kjent med både barn, foreldre, søsken og halvsøsken.

De aller fleste har derfor fått med seg den litt mindre kjente siden av familien, og mange har lagt sin elsk på Kylie (21) og Kendall Jenners (23) halvbrødre, Brandon (37) og Brody (35) Jenner, som også er sønnene til Caitlyn Jenner (69).

Nå kommer førstnevnte halvbror til Norge.

Kommer til Tjuvholmen

Selv om Brandons liv ikke preges like mye av offentligheten som resten av familien, har han medvirket flere ganger i tv-serien, blant annet sammen med ekskona Leah Jenner (36).

Der har man fått følge deler av musikkarrieren til Brandon & Leah, en indie/pop-duo det tidligere ekteparet startet da de fortsatt gikk på high school.

Etter bruddet gikk imidlertid Brandon & Leah hver til sitt, og kjendissønnen bestemte seg for å fortsette med musikken på egenhånd.

Det er i den anledning 37-åringen kommer til Norge den 13. april, for å opptre med sitt nyeste album hos The Thief på Tjuvholmen i Oslo.

«Du kjenner kanskje igjen etternavnet hans, men Brandon er veldig annerledes enn det noen som er kjent med familien hans kanskje forventer. Som en singer/songwriter fra Los Angeles skriver han musikk og tekst som er organisk, ærlig og tankevekkende», skriver Thief Music Unplugged på konsertens Facebook-arrangement.

<strong>BERØMT FAMILIE:</strong> Brandon Jenner (ytterst t.h.) sammen med brødrene Burt og Brody samt faren Bruce Jenner, før sistnevnte ble til Caitlyn Jenner. Foto: Alexandra Wyman/ Invision for PMKBNC/ AP/ NTB scanpix
BERØMT FAMILIE: Brandon Jenner (ytterst t.h.) sammen med brødrene Burt og Brody samt faren Bruce Jenner, før sistnevnte ble til Caitlyn Jenner. Foto: Alexandra Wyman/ Invision for PMKBNC/ AP/ NTB scanpix Vis mer

Brudd for duoen

I september i fjor kom nyheten om at Brandon og kona Leah skulle skilles etter 14 år sammen. Det kunngjorde de selv på Instagram.

- Etter 14 vidunderlige år sammen, har vi med kjærlighet kommet frem til å avslutte den romantiske delen av vårt forhold, stod det blant annet i innlegget.

- Selv om vi har valgt å skille oss som et par, vil vi fortsatt elske hverandre veldig, veldig høyt. Vi er fremdeles en stor del av hverandres liv, som bestevenner, familie og kjærlige foreldre til vår datter, fortsatte de.

Se dette innlegget på Instagram

With Love, from @leahjames and I ❤️

Et innlegg delt av Brandon Jenner (@brandonjenner)

Paret fastslo samtidig om at det ikke var løgner, utroskap eller krangling som var årsaken til at ekteskapet tok slutt.

De skrev videre at de ønsket å fortelle om skilsmissen på denne måten for å komme eventuelle falske påstander og spekulasjoner i forkjøpet.

Vis mer

14 år sammen

Brandon og Leah gikk som tidligere nevnt på videregående sammen, og har kjent hverandre siden de var tenåringer i Malibu.

Etter 14 år som kjærester bestemte de seg altså for å gå hver til sitt.

Paret giftet seg i 2012, hvor Brandons berømte halvsøstre var brudepiker. Det sørget også for at bryllupet fikk store mengder med oppmerksomhet.

Brody Jenner, hans bror, var forlover i den intime seremonien. Brandon gjengjeldte for øvrig oppdraget da hans yngre bror giftet seg i juni i fjor.

I 2015 ble paret foreldre for første gang, da datteren Eva James (3) kom til verden. Dette var Caitlyns aller første biologiske barnebarn.

NY SESONG: Den 16. sesongen av «Keeping up with the Kardashians» er rett rundt hjørnet, og den siste traileren tyder på at det blir en svært dramatisk sesong. Video: E! Entertainment Vis mer

Ny flamme

Et drøyt halvt år etter bruddet med Leah kan det imidlertid se ut til at lykken smiler igjen for 37-åringen. Ifølge flere amerikanske medier, deriblant US Magazine, kobles han nå til Cayley Stoker.

De to turtelduene skal nylig ha vært på ferie sammen i Joshua Tree i California og et bilde i sosiale medier satte virkelig fart på romanseryktene. Cayley la nemlig ut et bilde av Brandon på sin private Instagram-story, hvor de to delte en varm klem i naturen, ifølge nettstedet.

37-åringen delte på sin side også et bilde fra turen, men av hunden sin.

Verken Cayley eller Brandon har foreløpig kommentert de siste romanseryktene.

Hvorvidt Leah også har gått videre etter bruddet er ikke kjent, men hun har i hvert fall tatt tilbake sitt gamle etternavn i sosiale medier, og går nå under navnet Leah James.

LES OGSÅ: - Jeg fikk ikke vite at lillesøsteren min var gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer