GODTOK FORELEGGET: Den kjente artisten har vedtatt forelegget på 10.000 kroner - til tross for at det fortsatt skal være stor uenighet om hva som skjedde den natten...
GODTOK FORELEGGET: Den kjente artisten har vedtatt forelegget på 10.000 kroner - til tross for at det fortsatt skal være stor uenighet om hva som skjedde den natten...Vis mer

"Kjendis-onanist" vedtar bot

Den norske artisten slipper å møte i retten førstkommende fredag.

SEHER.NO: Den norske artisten - som i mars i år ble tatt for å onanere midt på Torgallmenningen i Bergen Sentrum - vedtar nå boten på 10.000 kroner.

Dermed slipper musikeren å møte i retten førstkommende fredag.

- Personen har vedtatt forelegget på 10.000 kroner, så da behøver han ikke å møte i retten på fredag, bekrefter politiadvokat ved Hordaland politidistrikt, Trond Eide, ovenfor VG Nett.

Politiet fikk øye på den kjente musikeren som sto å onanerte midt i sentrum ved 04-tiden på natten. Musikeren selv var av en helt annen oppfatning.

- Siktede mener det hele er en misforståelse, da han hevder han bare skulle urinere da politiet pågrep ham. Derfor vedtok han ikke forelegget han ble ilagt, og ønsker å avgi ny forklaring, sa musikerens advokat, Pål Remman til VG i mars.

Det skal fortsatt være stor uenighet om hva som skjedde denne natten, men politibetjentene står fortsatt ved at kjendisen onanerte da de så ham.

- Det at han vedtar boten er ikke det samme som at han er enig i at hendelsen fant sted. Man har mulighet til å vedta et forelegg for å få en sak ut av verden, sier Eide til VG Nett.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Popstjerne tatt for onanering