FEIRER MORSDAG: Tone Damli takker moren på Instagram, Janne Formoe fikk morsdags-brev av datteren, Jan Thomas hyller moren og Caroline Berg Eriksen feiret sin første morsdag med datteren Nelia.  Foto: FameFlynet
FEIRER MORSDAG: Tone Damli takker moren på Instagram, Janne Formoe fikk morsdags-brev av datteren, Jan Thomas hyller moren og Caroline Berg Eriksen feiret sin første morsdag med datteren Nelia. Foto: FameFlynet Vis mer

Kjendis-mødrene hylles på morsdagen

Norske kjendiser takker mamma på sosiale medier.

Publisert

SEOGHØR.NO: Søndag 9. februar er det morsdag og mange kjendiser har brukt sosiale medier for å sende en hilsen til mødrene sine.

- Har gått fint med oss som har vokst opp med en mor som alltid har vært full. Av liv! Gratulerer med morsdagen, tidenes menneske, skriver programleder Jenny Skavlan under et bilde av moren.

Tone Damli, venter selv barn til våren, og har delt bilde av moren Hilde.

- Gratulera med morsdagen, verdens finaste og beste mamma.

Også Sandra Lyng Haugen har delt et bilde av sin mor.

Kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husby mistet moren Anny Østervold i fjor sommer. Hun ble 69 år gammel og for Jan Thomas kom dødsfallet som et sjokk.

- Mammas hjerte stoppet mens hun sov stille og rolig. Det kom som et sjokk og var fullstendig uventet, siden hun var helt frisk, sa Husby til Se og Hør.

Søndag hedret han moren med et bilde på Instagram.

- Verdens beste mamma. Savner deg alt for mye, skriver han under bildet.

Jan Thomas er ikke den eneste som savner moren sin. Modell og blogger Linni Meister mistet moren da hun var 17 år gammel. Moren slet i lang tid med leddgikt og gikk gjennom 30 operasjoner før hun døde.

På Instagram skiver Meister: Happy Mothersday. Worlds best mother, under et bilde av moren.

I NRK-serien «Hva har du i bagasjen» reiste Linni til Sri Lanka og det ble et følelsesladet møte med morens hjemland.

- Det har noe med familie å gjøre. Hver gang jeg skal snakke om mamma eller sønnen min eller noe sånt, så treffer det hjertet mitt, har hun fortalt Seoghør.no.

Skuespiller Janne Formoe ble selv feiret på morsdagen og delte et rørende brev med en kjærlighetserklæring fra datteren Felicia (8).

Fotballfrue Caroline Berg Eriksen ble mamma i november og feiret sin første morsdag sammen med datteren Nelia.

- Dette er min første morsdag og jeg føler meg som den heldigste kvinnen i verden som er velsignet med min fantastiske ektemann og datter. Ønsker alle mødre en flott dag, dere er fantastiske.

LES OGSÅ: Fikk baby i bursdagsgave

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer