«Kjendis-Farmen»-deltakere avslører seg selv i sosiale medier

Er aktive på tross av klare instrukser fra TV 2.

PÅ INNSPILLING: Flere av deltakerne i kjendisutgaven til «Farmen» har brukt sosiale medier under innspilling. Det kan avsløre at deltakerne har forlatt konkurransen, mens andre fortsatt kjemper inne på gården. Gruppebildet her viser Lotto-vertinne Ingeborg Myhre Luedlow (41), «Fjorden Cowboys»-stjerne Leif-Einar «Lothepus» Lothe (46), komiker og «Sofa»-stjerne Tore Petterson (37), blogger og eventyrer Tonje Blomseth (22), toppsvømmer og modell Lavrans Solli (24), tv-baker Ida Gran-Jansen (28), tidligere modell og pokerspiller Aylar Lie (32), skuespiller og programleder Jarl Goli (59), supermodell og programleder Vendela Kirsebom (49), treningsguru og tv-profil Kari Jaquesson (54), tv-kokk Lars Barmen (53) og realitykjendis Petter Pilgaard (36). Ytterst til høyre står «Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Tor Lindseth
PÅ INNSPILLING: Flere av deltakerne i kjendisutgaven til «Farmen» har brukt sosiale medier under innspilling. Det kan avsløre at deltakerne har forlatt konkurransen, mens andre fortsatt kjemper inne på gården. Gruppebildet her viser Lotto-vertinne Ingeborg Myhre Luedlow (41), «Fjorden Cowboys»-stjerne Leif-Einar «Lothepus» Lothe (46), komiker og «Sofa»-stjerne Tore Petterson (37), blogger og eventyrer Tonje Blomseth (22), toppsvømmer og modell Lavrans Solli (24), tv-baker Ida Gran-Jansen (28), tidligere modell og pokerspiller Aylar Lie (32), skuespiller og programleder Jarl Goli (59), supermodell og programleder Vendela Kirsebom (49), treningsguru og tv-profil Kari Jaquesson (54), tv-kokk Lars Barmen (53) og realitykjendis Petter Pilgaard (36). Ytterst til høyre står «Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Innspillingen av «Kjendis-Farmen» er i disse dager i full gang ved Rørholtfjorden i Drangedal kommune. Gården har vært på tv før, som innspillingssted for «Farmen» i 2011.

Der får kjente fjes som Aylar Lie, Kari Jaquesson og Lavrans Solli prøve seg på gårdsdrift, slik man gjorde for om lag 100 år siden.

Innspillingen har tidligere vært plaget av nysgjerrige tilskuere, som kjører opp til øya i båter med kameraer for hånden. Nå viser det seg imidlertid at deltakerne klarer å røpe seg selv.

Flere av kjendisene har nemlig tatt i bruk sosiale medier, noe som avslører at de er ute av konkurransen. Det skriver VG.

- Glipper litt

Det er i 2017 at TV 2 sine seere får sitt første møte med kjendisutgaven av «Farmen». Nå har flere deltakere imidlertid avslørt seg selv.

Inne på gården er det ikke lov med verken smarttelefon eller datamaskiner, da dette ikke er forenelig med gårdslivet man hadde for hundre år siden.

Når deltakerne derimot blir stemt ut en etter en, returnerer de til hverdagen og normal bruk av elektronikk og sosiale medier.

Det har sørget for at flere har røpet seg. Alex Iversen, presseansvarlig for «Farmen», skriver i en e-post til Dagbladet at de ikke er bekymret.

- Deltakerne får beskjed om å holde en lav profil på sosiale medier så lenge innspillingen pågår. Noen ganger glipper det litt, men det er ikke noe stort problem, verken på den ordinere utgaven av «Farmen», eller på kjendisversjonen, skriver Iversen.

Bonussesong

Dette er første gang TV 2 utvider det populære «Farmen»-konseptet med en kjendisversjon.

«Kjendis-Farmen» er ment som en bonussesong, og kommer først på tv over nyttår. En «vanlig» utgave, den tolvte i rekka, kommer på tv som normalt til høsten.

Gaute Grøtta Grav, som har ledet «Farmen» i en årrekke, er programleder også for kjendisversjonen.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: - Vi hadde kun 24 timer sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer